Vacature ELEKTROTECHNISCH TEKENAAR ENGINEER 4308 VENLO

Venlo

Stichting Flexpool Installatietechniek Zuidoost
  • Stichting Flexpool Installatietechniek Zuidoost Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij een ervaren Elektrotechnisch Tekenaar / Engineer die samen met zijn team het project tot een succes maakt?
Help je graag mee aan het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen?
Lees dan verder voor deze vaste baan waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Wat ga je doen?
Als Elektrotechnisch Tekenaar / Engineer ga je aan de slag in een multidisciplinair projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de technische inhoud en levert een actieve bijdrage zodat het project succesvol verloopt.
In de kern maak je elektrotechnische installatietekeningen en schema’s in Autocad en Revit. Dit doe je aan de hand van bestekgegevens en basisontwerpen. Je beoordeelt interne wijzigingen en verwerkt de goedgekeurde wijzigingen tot een definitieve werktekening. Daarbij voer je (controle)berekeningen uit. E-installaties berekenen en ontwerpen doe je conform norm en regelgeving zodat er een slimme technische oplossing voor de klant wordt gerealiseerd. De projectadministratie houdt je op orde. Je bewaakt de voortgang en de kostenbewaking van het tekenwerk en stemt de overeengekomen planning hier op af.

Over deze installateur:
Deze Noord-Limburgse technische dienstverlener heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij realiseren maatwerkinstallaties voor de industrie en utiliteit. Zij fungeren als kennispartner voor hun opdrachtgever. Hun team bestaat uit 25 medewerkers. Deze vacature is wegens uitbreiding van het team.

Wat bied jij deze installateur:
Een afgeronde MBO-4 opleiding of HBO opleiding Elektrotechniek
Ervaring 3 tot 5 jaar als Tekenaar / Engineer
Je kan werken met Autocad, kennis van Revit is een pre
Je hebt ervaring met het maken van lichtberekeningen, kabelberekeningen en je kunt een opzet van de installatie maken in Intelec
Dit typeert jou: zelfstandig, analytisch, organisatietalent, kwaliteitsgericht


IS JOUW INTERESSE GEWEKT? DAN ZIJN DIT DE VOLGENDE STAPPEN!
  1. Binnen 2 werkdagen hoor je of we je uitnodigen voor een kennismaking.
  2. Bij een persoonlijke kennismaking gaan we samen met jou in gesprek over deze vacature en bekijken we welke mogelijkheden wij nog meer voor jou hebben.
  3. Daarna brengen we jou, met onze toelichting, onder de aandacht bij onze installateur(s) en gaan ervoor om op korte termijn een sollicitatiegesprek voor je te regelen.
  4. Vind jij de vacature en installateur boeiend en wil onze installateur jou graag aan zijn team toevoegen? Dan ontvang je een arbeidsovereenkomst van deze installateur en ga je rechtstreeks bij hem vanaf dag 1 in dienst.
  5. Wij komen je daarna graag op je werkplek bezoeken met een lekkere Flexpool taart!

WIE IS STICHTING FLEXPOOL INSTALLATIETECHNIEK ZUIDOOST?

Wij zijn een samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven in de regio Zuidoost Nederland. Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door deze installateurs. We zijn geen uitzendbureau, geen detacheerder en geen werkgever. Kandidaten die solliciteren op deze vacature gaan rechtstreeks in dienst bij deze installateur. Als non-profit stichting staan bij ons de belangen van zowel kandidaten als installateurs voorop. Voor onze installateurs werven wij kandidaten voor diverse vaste banen, van monteur tot werkvoorbereider tot vestigingsleider. Wij benaderen en bemiddelen géén werknemers in dienst bij onze aangesloten installateurs, tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven. Samen met Stichting Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid-Oost en Stichting P&O voor het technische installatiebedrijf, faciliteren wij vanuit het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg (CIVIL), onze installateurs met opleidings-, HR- en recruitmentvraagstukken.

Om meer vacatures te bekijken klik hier en vind je nieuwe baan.

VACATURE ELEKTROTECHNISCH TEKENAAR ENGINEER 4308 VENLO

lees meer

Beschrijving werkgever Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost (kortgezegd Flexpool) is een samenwerkingsverband van Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installatiebedrijven in Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door onze installateurs. Bij Flexpool staan als non-profit organisatie, de belangen van onze installateurs voorop!

lees meer

Contactpersoon Caroline Maertens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!