Vacature Aankomend Uitvoerder elektrotechniek - Zwolle

Zwolle

Enexis
 • Enexis
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Nieuw bij Enexis in Overijssel-West: de Uitvoerders Academy. Speciaal voor ervaren elektrotechnici die de stap willen maken naar een job als uitvoerder. Heb jij wat in je mars en wil jij een professional worden in het uitvoerdersvak? Meld je dan snel aan voor dit unieke ontwikkelprogramma. 

Leren en werken gaan in dit programma hand in hand. Je doet ervaring op in de praktijk en volgt daarnaast klassikale lessen met andere aankomend uitvoerders. De Uitvoerders Academy duurt gemiddeld twee jaar. Ben je al wat verder in je ontwikkeling? Dan is het ook mogelijk om bepaalde onderdelen sneller af te ronden.  

Wat doe je als uitvoerder bij Enexis? 

 • Je leidt de vervanging, renovatie en het onderhoud van ons elektriciteits- of gasnetwerk in goede banen. De ene keer gaat het verhelpen van een kleine of grote storing, de andere keer werk je met je team aan een omvangrijk verduurzamingsproject. 
 • Hierbij coach je teams van technici, monteurs en onderaannemers. Jij zorgt dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen, dat alle werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd en dat we projecten op tijd en volgens afspraak opleveren. 
 • Je denkt ook mee over hoe we projecten in de toekomst zo slim mogelijk kunnen uitvoeren. Daarbij geef je op tijd aan wie en wat je hiervoor nodig hebt. 

Zie jij dit wel voor je? Bekijk dan snel onze nieuwste video's van collega's Lydia en Niels!

Solliciteer direct en wie weet verwelkomen we jou in januari 2022 bij de Uitvoerders Academy. 

lees meer

Eisenpakket

Als uitvoerder heb je een verantwoordelijke functie. Het is belangrijk dat je daar goed mee om kunt gaan. Overzicht houden en leidinggeven aan technici, monteurs en onderaannemers, dat ligt jou wel. En je hebt de drive om je daarin verder te ontwikkelen. Verder ben je iemand die niet alleen de klussen van vandaag of morgen tot een goed einde brengt, maar ook proactief meedenkt over de uitvoering van projecten op de langere termijn.  

Dit breng je ook mee: 

 • Een mbo 4-diploma in de richting elektrotechniek of vergelijkbaar niveau op basis van ervaring. 
 • (Stage-)ervaring in elektrotechniek.
 • Kennis van BEI-BLS en BEI-BHS.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.245 - € 3.207 p/m
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Enexis zorgt goed voor jou! Als betrokken werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Hou jij bijvoorbeeld van lekker veel vrije tijd? Bij ons krijg je standaard 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind je sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van € 500,- per jaar voor je sportabonnement en je kunt op onze kosten trainingen en opleidingen volgen. 

En hiervan profiteer je nog meer:

 • Een opleidingsplek en goede begeleiding in onze Uitvoerders Academy.
 • Startsalaris tussen € 2.245,- en € 3.207,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit is exclusief een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit onder andere je vakantiegeld, adv en dertiende maand. Je kunt dit budget flexibel inzetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling. 
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • Milieuvriendelijke bedrijfsauto waarmee je de verschillende werklocaties makkelijk kunt bereiken.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Anne de Vries (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel naar 06 27 17 85 03.

lees meer

Beschrijving werkgever

Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en netwerken bedienen we onze klanten altijd en overal. Veilig én betaalbaar. Bovendien maken we het terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk. En we zorgen dat er altijd genoeg energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waarop we samen zuinig moeten zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektrotechnicus in Zwolle