Vacature System & Software Engineer - Benschop

Benschop

Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ligt jouw toekomst in de ontwikkeling van applicatie software en de integratie van elektrische systemen met specialisatie op het gebied van elektrische voertuigen of afgeleide daarvan? En zie jij uitdaging in een nieuwe functie waar de nadruk ligt op het samen verder ontwikkelen en toekomst bestendig houden van de System en Software engineering afdeling? Vind je het daarnaast vanzelfsprekend om vernieuwend te denken en om altijd op zoek te gaan naar verbeteringen en het toepassen van de laatste ontwikkelingen?  Dan ben jij onze nieuwe: System & Software Engineer.

Wat ga je doen?

Als System & Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van applicatie software en de integratie van elektrische systemen met specialisatie op het gebied van elektrische voertuigen of afgeleide daarvan. Je werkt in een multidisciplinair team samen met Electrical Engineers, Test Engineers en collega's binnen de afdeling Engineering. Je houdt je bezig met prototype voertuigen en geeft ondersteuning bij het fabriceren, opstarten en valideren.

De ontwikkelingen in de automotive gaan heel snel, ook Terberg Benschop blijft hier niet in achter en nieuwe aandrijftechnieken en autonome voertuigen zijn hierin de toekomst. Als System & Software Engineer krijg je de rol om onder andere embedded applicatie software te ontwikkelen en het ontwerpen en integreren van elektrische systemen en componenten in elektrische voertuigen of afgeleide daarvan. Je vertaalt systeemeisen en high level designs naar safety architecturen en software requirements. Daarnaast ontwikkel je software volgens het V-model binnen een agile omgeving. We zoeken iemand die in staat is om een spin in het web te zijn tussen leveranciers, de productie-, service- en andere engineeringsafdelingen.

lees meer

Eisenpakket
  • Een technische HBO opleiding (bij voorkeur, Automotive, Embedded systems of Werktuigbouwkunde);
  • Affiniteit dan wel ervaring met de zware automotive industrie;
  • Kennis van elektrische voertuigen;
  • Kennis van CAN bus systemen en applicaties;
  • Goede kennis van C/C++ of CodeSys IEC 61131-3;
  • Kennis van software versiebeheer zoals GIT en SVN;
  • Kennis van documentatie en issuemanagement tools zoals Confluence en Jira;
  • Kennis van functionele veiligheid, kennis van ISO13849 is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Een zeer mooie en uitdagende functie binnen onze snel groeiende organisatie, waarbij je een actieve bijdrage levert aan het team System & Software Engineering en daarmee een fundament legt voor unieke doorgroeimogelijkheden. Wij bieden zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris dat past bij jouw achtergrond en de verantwoordelijkheid van de job, volgens de CAO Kleinmetaal.

Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg ondersteunen. 

lees meer

Beschrijving werkgever

De trekkers van familiebedrijf Terberg rijden rond in meer dan 130 landen, dat maakt hen een speler op wereldniveau. De Terberg Groep is een Nederlands familiebedrijf dat internationaal aan de weg timmert met haar 28 bedrijven. Je komt hun voertuigen tegen in havens, distributiecentra, de zware industrie, tunnelbouw, rangeerterreinen en luchthavens. In Benschop vind je de productielocatie waar ze deze speciale voertuigen ontwerpen, ontwikkelen en assembleren. Innovatieve oplossingen, kwaliteit en design zijn kenmerkend voor hun trekkers. De focus ligt o.a. op eigen ontwikkeling van software en bekabeling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Benschop Bekijk alle soortgelijke vacatures