Vacature Schilder - Nieuwegein

Nieuwegein

  • Faber
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Bij Faber is er veel mogelijk en bepaal jij als schilder wat je gaat doen. Zo hebben wij verschillende projecten in Midden Nederland waar wij goede vakmensen voor zoeken. Hierbij kan gedacht worden aan prachtig particulier werk of gave nieuwbouw uitdagingen. Daarnaast is het mogelijk bij Faber om in teamverband te gaan werken of juist alleen te staan, wederom is de keus aan jou. Bij Faber willen we jouw wensen realiseren en sta jij als allround vakman centraal, dat is namelijk ons werk en vinden wij normaal!
 

Ben jij al een tijd schilder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als allround schilder, twijfel niet en neem contact op. Schilders ervaring is vereist, daarnaast beschik je over een VCA-diploma of ben je bereid deze te halen via Faber. Verder ben je collegiaal en positief ingesteld.
 

Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega’s.
 

Je gaat werken bij een schildersbedrijf dat verschillende soorten werk aanneemt. Zo ben jij als allround schilder overal inzetbaar en vind je het leuk om afwisselend werk te doen. Verder gaan wij op zoek naar de juiste opdrachtgever voor jou aan de hand van jouw wensen. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek om deze wensen aan te horen. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw ambities, deze willen wij graag matchen aan een van onze opdrachtgevers.
 

Geïnteresseerd in deze vacature als allround schilder of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze accountmanager in deze regio is Tom en beantwoord graag je vragen telefonisch of per whatsapp op het volgende telefoonnummer: 06-22469337. Een mail kan gestuurd worden naar [email protected] en wordt binnen 24 uur beantwoord op werkdagen.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Nieuwegein