Vacature Implementatiemanager Project Management Systeem - Nieuwegein

Nieuwegein

DigiBase
  • DigiBase
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Binnen DigiBase zijn we op zoek naar een Implementatiemanager die ondersteuning en begeleiding biedt bij de VolkerWessels ondernemingen bij de implementatie van het gekozen Project Management Systeem van Trimble.

Wat ga je doen?

Het Project Management Systeem is een projectenplatform met een digitaal projectdossier van elk gebouw en haar omgeving. Hier slaan we gestructureerd alle relevante projectinformatie op; van welk type bestandsformaat dan ook. Dit doen we voor elk gebouw, van de ontwikkelingsfase tot het einde van de bouwfase en eventueel de gebruiksfase. Het Project Management Systeem is een informatie-platform dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst een belangrijke schakel is.

Je geeft training aan collega’s op basis van onze eigen ontwikkelde workflows en datasets en ondersteun en begeleid je de ondernemingen en projectteams met de implementatie van het Bouw Informatie Systeem.  

Je werkt gemiddeld 2 dagen per week vanaf ons kantoor in Nieuwegein en de overige dagen in je “eigen” regio (Randstad) bij de bedrijven in de projectteams. 

Wat bieden wij jou?

Een super inspirerende werkomgeving met collega’s op ons kantoor in Nieuwegein. Je werkt met de nieuwste snufjes, software en gadgets. Uiteraard bieden we een goed salaris en overige passende secundaire arbeidsvoorwaarden als laptop en telefoon. Qua opleidingen is het met de VolkerWessels Academy prima in orde, of je nou verder wil groeien in je vak of in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een technische hbo- opleiding en enkele jaren werkervaring. Je bent energiek en enthousiast en vind het leuk om iemand iets te leren.

Je bent goed bekend met de gangbare softwarepakketten voor zowel kantoorwerkzaamheden als thuiswerken. Heb je al ervaring met Vico Office of Trimble Connect? Dan geldt dat als een pré. 

Je vindt het prettig om in een team met gelijkgestemde collega’s te werken, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. In je werk weet je hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Naar zowel opdrachtgevers als collega’s kun je duidelijk uitleggen wat je doet en waarom je het doet.

Over ons

DigiBase is hét digitale BIM-opleidingscentrum van Nederland. We zijn een snelgroeiende onderneming binnen het VolkerWessels concern en wij geloven dat de digitalisering en verandering in de bouwsector aangejaagd wordt door technologie en complexe data-informatiestromen. Wil je meer weten, zie de hierbij een korte film https://youtu.be/v-K3mhIwYHw

 

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Mark Bak op telefoonnummer 088-186 9950 of per mail op [email protected]

Of solliciteer direct!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het ongevraagd toesturen of aanbieden van cv’s behoort daar ook toe.

lees meer

Contactpersoon VolkerWessels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!