Vacature Bouwkundig vastgoedbeheerder - Nieuwegein

Nieuwegein

Multiselect
 • Multiselect Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voor een gemeente zoeken we een bouwkundig vastgoedbeheerder voor de afdeling vastgoed. Korte beschrijving :Als beheerder ga je werken bij de groep vastgoedbeheer. In dit team zitten elektrotechnische, werktuigbouwkundigen en andere bouwkundige beheerders. Vastgoedbeheer houdt zich bezig met het planmatig onderhoud aan het onroerend goed. Hierbij kun je denken aan openbare gebouwen als een bibliotheek, scholen, kazernes, sportaccommodaties, zwembaden, dorpshuizen maar ook parkeergarages etc.

Je taken zijn:

We zijn op zoek naar een vastgoedbeheerder en het liefst met ervaring. Heb je geen ervaring maar wel veel raakvlakken met de werkzaamheden reageer dan zeker ook even.  Als vastgoedbeheerder heb je de volgende taken :

 • Het beoordelen van de actuele onderhoudsstaat van de toegewezen objecten op basis van de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP);
 • Het beoordelen van een actuele storing;
 • Onderhoudswerkzaamheden opnemen, beoordelen en begeleiden;
 • Het werk voorbereiden voor gepland bouwkundig onderhoud, op basis van de MJOP;
 • Het inkopen van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden volgens bestaande raamovereenkomsten;
 • Het verstrekken van opdrachten aan externe partijen, toezicht houden op de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en deze ook opleveren;
 • Het oppakken in teamverband van multidisciplinaire werkzaamheden;
 • Verantwoordelijkheid nemen voor correcte en adequate communicatie.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt minimaal een MBO bouwkunde diploma en een HBO werk- en denkniveau op het vakgebied Bouwkunde. Kennis van elektra en/of werktuigbouwkunde is een pré;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, (pré)
 • Je beschikt over actuele kennis van relevante wettelijke normen voor bouwkunde;
 • Je bent bekend met het begeleiden van werkzaamheden en aansturen van onderhoudsbedrijven en het beoordelen/analyseren van rapportages en offertes;
 • Je bent zowel resultaatgericht als klantvriendelijk, servicegericht, besluitvaardig, stressbestendig, teamplayer en je kunt problemen analyseren.

lees meer

Meer informatie

Je zult starten via Multiselect op basis van detachering. Wij zorgen ervoor dat je een goed arbeidsvoorwaardelijke pakket ontvangt met bijbehorend (goed) salaris. Zoals omschreven zoeken we iemand die na een periode van detachering in dienst wil treden bij deze opdrachtgever. Daar zullen we ook op selecteren. 


Solliciteren bij

Heb jij minimaal een mbo diploma bouwkunde ? Vind jij het vak bouwkundig vastgoedbeheer iets prachtigs? Haal jij voldoening uit het beheer van vastgoed op technisch vlak ? Dan bieden we jou een de vacature van vastgoedbeheerder aan. Wil je meer weten? Robert Voragen vertelt je graag meer: 0630445379. 

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Robert Voragen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vastgoedbeheerder in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures