Vacature Servicemonteur Autolaadkranen, Nieuwegein

Nieuwegein

Westerduin Personeelsbemiddeling
 • Westerduin Personeelsbemiddeling
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Houd jij van sleutelen en heb je daarnaast ervaring met het lezen van elektrische en hydraulische schema's? Dan hebben wij een uitdagende functie als Servicemonteur aan verrijdbare autolaadkranen beschikbaar. Interesse? Dan kom ik graaf met jou in contact! 


Je nieuwe werkgever

Is al ruim 25 jaar een bekende speler op het gebied van trailers en autolaadkranen. Je nieuwe werkgever is actief in zowel Nieuwegein als Budel. In Nieuwegein hebben ze een service locatie waar reparaties en onderhoud wordt uitgevoerd. In Budel hebben ze een eigen productielocatie waar verschillende onderdelen worden geproduceerd en getest. Het is een gezonde organisatie die snel groeit! Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer waar jouw inbreng en creativiteit erg wordt gemotiveerd! Daarnaast biedt het bedrijf ook mooie opleidingsmogelijkheden zoals, ALK Keurmeester en hydrauliek en of elektrotechniek cursussen. 


Hoe zien jouw werkzaamheden als Servicemonteur eruit?

Rond 8:00 uur begint je dag op de zaak in Nieuwegein. Onder het genot van een bakje koffie bespreek je de serviceplanning met je collega's. De werkzaamheden die je uitvoert vinden grotendeels plaats in de werkplaats. Daarnaast komt het af en toe ook voor dat je naar een klant gaat om een storing op te lossen. Als servicemonteur bestaan jouw werkzaamheden vooral uit het oplossen van hydraulische, elektronische en motorische vraagstukken. Net afgestudeerd aan een mechatronica of werktuigbouwkunde opleiding? Dan kan je nieuwe werkgever jou ook heel goed gebruiken. Alle ruimte om verder te leren in de praktijk en ervaring op te doen binnen dit bedrijf. Wil jij graag sleutelen maar heb je niet de specifieke ervaring zoals beschreven, neem dan ook gerust contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden! 


Wat bieden wij jou?
 • Een mooie en uitdagende functie;
 • Een goed salaris tussen de €2200, en €3000,- per maand;
 • De mogelijkheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen;
 • Een baan voor de lange termijn met uitzicht op een contract bij de klant. 
Wat neem je mee als Servicemonteur?
 • Rijbewijs B;
 • Je hebt een opleiding/ervaring in de techniek (mogen ook stages zijn);
 • Ervaring met hydrauliek en/of elektrotechniek is een pre;
Interesse?

Ben jij de technische vrouw/man die wij zoeken? Solliciteer dan direct, dit kan door je cv te mailen naar sollicitatie.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of een berichtje te sturen naar 0686811720.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Nieuwegein