Vacature Servicemonteur Inbouw Auto Elektronica - Soest

Soest

Recruit4.work
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan met veel creativiteit in een kleine en innovatieve organisatie? En ben jij die enthousiaste gedreven servicemonteur op het gebied van auto elektronica met een klantgerichte houding en kritische blik die graag voor klanten op zoek gaat naar de beste oplossing? Dan gaan we graag in gesprek met jou.


Onze klant?

Onze klant is een innovatief, ‘no-nonsense’ bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en leveren van technische oplossingen. Zij houden van directe communicatie, heldere doelen en we werken zo efficiënt mogelijk om de best mogelijke oplossing te bedenken voor de klant.


Wat ga je doen?

Om het team te versterken zoeken we servicemonteurs voor het ombouwen van personenauto’s en bedrijfswagens die niet bang is van een uitdaging. Ze bieden klanten een totaaloplossing met het betrekking tot inbouw van systemen op het gebied van energie, multimedia, beveiliging, communicatie, registratie in voertuigen. 

Als servicemonteur bouw je auto alarmen, carkits, voertuigvolgsystemen, audio en video apparatuur en andere auto elektronica in auto’s in. Dit kunnen unieke oplossingen zijn, dus we verwachten dat je in staat bent mee te denken in creatieve oplossingen en dat je de kwaliteit garandeert die is afgesproken met de klant.


Wie zoeken wij?
  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Je hebt ervaring met het inbouwen van voertuigelectronica 
  • Je bent een zelfstarter die oplossingsgericht denkt
  • Affiniteit met voertuigen, elektronica en techniek
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste
  • Woonachtig in de regio Soest
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Gezien de aard van de functie is het van belang dat je van onbesproken gedrag bent. We vragen je in de eerste maand van je dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag aan ons te overleggen.
Wat bieden ze

Een uitdagende, veelzijdige fulltime functie in een leuke en leerzame omgeving passend bij jouw kwalificaties en wensen en waarbij geen enkele dag hetzelfde is! Daarnaast een passend salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit met uitzicht op een vaste aanstelling en mogelijkheden om je binnen het bedrijf verder te ontwikkelen.


Locatie

Soest, Nederland 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Recruitmentbureau voor banen in binnen- en buitenland.
Contactpersoon Recruit4.work
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektrotechnicus in Soest