Vacature Adviseur Elektrotechniek (vastgoed) - Utrecht

Utrecht

Trinamics
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Onze opdrachtgever beheert een breed scala aan gebouwen. De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.


Meer informatie

Jij weet als elektrotechnisch specialist de staat van het vastgoed op peil te houden. Met een divers werkpakket draag jij – zowel in voorbereiding als in uitvoering - bij aan de realisatie van de opdrachten. Als Elektrotechnicus verricht je met name werkzaamheden die betrekking hebben op de gebouwgebonden installaties. Je werkt klantwensen en technische vraagstukken (op tekening) uit en maakt de bijbehorende werkomschrijving inclusief kostenraming.

Je helpt de projectleiders bij het beoordelen van offertes en adviezen uit de markt. Maar je houdt ook toezicht op de uitvoering van het werk tijdens de realisatie van de door jou voorbereide werkzaamheden. Deze werkzaamheden beoordeel je op kwaliteit en je komt zo nodig met verbetervoorstellen. De kosten van de projecten bewaak je door het meer- en minderwerk te beoordelen. Je toetst, beoordeelt en bewaakt de plannen van de opdrachtnemer en verzamelt en verwerkt vastgoedgegevens zodat je deze kunt overdragen voor de registratie van ons vastgoed. Afhankelijk van jouw kennisniveau voer je deze werkzaamheden zelfstandig uit of onder begeleiding van een collega.

Het inplannen van onderhoudsactiviteiten door leveranciers bij de klant en het bewaken van de planning en kwaliteit van de uitvoering.
Het afroepen van leveranciersdiensten op basis van Planmatig Onderhoud (PO) en Niet Planbaar Onderhoud (storingen). Signaleren van knelpunten in de storingsopvolging.
Onderhouden van klantcontacten: eerste aanspreekpunt voor de gebruiker op pandniveau.
Prestatieverklaringen op uitgevoerd werk.
Voorbereiden en uitvoeren van vervangings- en investeringsprojecten tot ca. € 2,5 mln.
Aangaan en (doen) uitvoeren van service-overeenkomsten.

lees meer

Eisenpakket
Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO elektrotechniek (installatietechniek) opleiding op niveau 4 of gelijkwaardig, aangevuld met voor het vakgebied relevante cursussen en opleidingen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, waarbij het voorbereiden en uitvoeren van aanpassingen aan elektrotechnische gebouwgebonden installaties een significant onderdeel is van je werkpakket.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met wet- en regelgeving op het gebied van elektrotechnische installaties en je beschikt over aantoonbare kennis van de technische bedrijfsvoering daarin.
 • Je hebt ervaring in het toepassen van (nieuwe) wet- en regelgeving
 • Je hebt ervaring in coördinatie, begeleiding en uitvoering van periodieke onderhouds- en inspectie werkzaamheden.
 • Je kunt goed analyseren en weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden.
 • Je weet verkregen informatie te structureren en verbanden aan te leggen.
 • Je bent organisatiebewust en resultaatgericht.
 • Je bent proactief, stemt werkzaamheden af en deelt relevante kennis en ideeën met betrokken partijen.
 • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

lees meer

Meer informatie
Wat kun jij verwachten?
 • Werkweek van 36 uur
 • Contract bij Trinamics of ZZP mogelijkheden
 • Standplaats is Utrecht, werkveld is de randstad.
 • Deze functie is ingestoken voor een project van 12 maanden. Daarna is er tweemaal de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een goed salaris;
 • Goede extra's zoals korting op je zorgverzekering en aanbrengpremies;
 • Jaarlijks leuke activiteiten zoals sportevenementen en een kerstborrel met het hele Trinamics team;
 • Je wordt gecoacht gedurende het Trinamics traject;
 • Werktijden zijn flexibel.

lees meer

Beschrijving werkgever Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO- en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Food Pharma & Life Sciences, Chemie en Software/IT.

Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau.

Vanuit Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen onderhouden wij met ruim 35 hoogopgeleide consultants contact met opdrachtgevers en technisch specialisten in voornamelijk Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur Elektrotechniek in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures