Vacature Assistent loodgieter - Utrecht

Utrecht

Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Heb jij al een klein beetje ervaring binnen het loodgieters vak maar kan je nog niet zelfstandig aan de slag? Wil je graag in de praktijk alle kneepjes van het vak leren en je zo door ontwikkelen tot een zelfstandig loodgieter? Dan is het een goed idee om aan de slag te gaan als een assistent loodgieter! Nieuwsgierig geworden wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan snel de volledige vacature.

Wat ga je doen als assistent loodgieter?
Als assistent loodgieter hoef je écht nog niet alle kennis en vaardigheden van het loodgieters vak te bezitten. Dit kun je binnen deze functie gewoon leren! Als assistent loodgieter ga je namelijk samen met een eerste loodgieter op pad waarbij je hem helpt met het verrichten van de werkzaamheden. Hierdoor leer je stapsgewijs hoe alles werkt en kun je na verloop van tijd steeds meer zelfstandig aan de slag! Jouw werkzaamheden? Je helpt mee met het plaatsen, onderhouden en repareren van rioleringen, waterleidingen en verwarmingsinstallaties, badkamers en overig sanitair. Hierbij ben zowel binnen de utiliteit als binnen de woningbouw aan het werk. Zo heb je een afwisselend takenpakket en hou jij zeker plezier in je werk!

Waar ga je werken?
Eén ding is zeker: als assistent loodgieter zet jij de eerste stappen in een succesvolle carrière! Als loodgieter heb je namelijk veel baanzekerheid en heb je zowel als volleerd loodgieter ook zeker een goed salaris! Bij Verdo Werkt zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan: zo is het mogelijk om bij een kleiner en regionaal bedrijf te gaan werken waarbij je onderdeel wordt van een hecht team, of kan je aan de gang bij een groot bedrijf waar je meewerkt aan grote projecten. Hoewel je in de praktijk veel kan leren, kunnen we ons voorstellen dat soms ook graag wat theorie meepakt. Dat kan geregeld worden! Wij zorgen -in samenwerking met jouw werkgever- voor een opleiding die past bij jouw functie. Zo ga je een glansrijke toekomst tegemoet!

Wat we bieden
  • Salaris tussen de 2200 en 2600 euro (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen
  • Goede werkkleding, gereedschap en PBM’s
  • Auto van de zaak
  • Verlof- pensioen- en vervoersregelingen goed voor elkaar
Wat we vragen van een assistent loodgieter
  • Technisch inzicht en interesse voor installatietechniek
  • Gemotiveerd en leergierig
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Je spreekt Nederlands zonder gebreken
Wil jij een mooie carrière opstarten door aan de slag te gaan als assistent loodgieter? Laat van je horen! Bel naar ons kantoor op 0318-576502, mail naar [email protected] of neem rechtstreeks contact op met Kayoma door te appen of bellen naar 06 18 53 08 20. We zien jouw reactie graag verschijnen! Ben je benieuwd welke vacatures nog meer beschikbaar zijn binnen de techniek? Bekijk dan eens de vacaturepagina.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.200 - € 2.600 p/m
Beschrijving werkgever Aanpakken. Daar houden we van bij Verdo Werkt. ‘Niet lullen, maar poetsen', op z'n Hollands gezegd. Met die insteek zijn we in 2009 begonnen met het bemiddelen tussen mensen die flexibel werk zochten en werkgevers die handjes tekort kwamen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste, plaatselijke uitzendbureaus, gespecialiseerd in werving en selectie. We vinden het fantastisch om mensen én bedrijven te zien bloeien, om ze vooruit te helpen en succesvol te laten zijn.

Wij werken alleen voor bedrijven die hun personeel op waarde weten te schatten. Dat zit hem niet zozeer in de tarieven of het soort werk, maar veel meer in de waardering voor inzet. In goede aansturing en banen waarin mensen er echt toe doen. Onze database staat vol met potentiële, enthousiaste en vakkundige werknemers en vakantiekrachten. We hebben ook een groot aantal vaste medewerkers op de loonlijst staan, waarvan we weten wat ze waard zijn. Samen zijn we Verdo Werkt.

– Zeer breed netwerk van opdrachtgevers
– Door ervaring in 75% van de gevallen in 1 keer een goede match
– Binnen 1 week aan de slag bij je nieuwe baan

lees meer

Contactpersoon Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Loodgieter in Utrecht