Vacature Werkvoorbereider nieuwbouw - Utrecht

Utrecht

BOEG
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Introductie

Je bent werkzaam op een centraal gelegen plek in de randstad. Je bent binnen 30 tot 40 minuten in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Jij maakt woningen waar mensen graag thuis willen komen en gebouwen waar mensen graag willen zijn. Naast dat zij zelf bouwen ontwikkelt mijn opdrachtgever ook eigen woningen en gebouwen. Innovatie is hierbij heel belangrijk. Vanaf het moment dat je binnenstapt heerst er een prettige huissfeer waar iedereen welkom is.


Functie

Als werkvoorbereider werk je voornamelijk op kantoor. Maar heb je een groot project te pakken ben je ook te vinden in de keet. Wil je weten hoe de werken er in realiteit uitzien wordt er gestimuleerd om ook eens naar het project te gaan om je eigen werk te bewonderen. Vaak heb je diverse projecten tegelijk lopen. Je draagt je werk over aan de uitvoerder en schakelt met de projectleider over onder andere de financiële bewaking. Doordat je bij een middelgrote aannemer werkzaam bent ken je iedereen en zijn de lijnen kort. Oplossingsgericht werken helpt jou bij je dagelijkse werkzaamheden en creëert een soepel proces. Je hebt ervaring met BIM en je wilt deze kennis graag verder ontwikkelen. Vanaf dag 1 behoor je tot een innovatief familiebedrijf die werknemers op de eerste plaats zetten. Doordat je een buddy hebt kan je alles vragen wat je wilt. Om de 6 maanden wordt er een gesprek gevoerd over je eigen ontwikkelingen en je ambities.


Eisen
  • MBO bouwkunde
  • BIM ervaring
  • Zelfstandig
  • Gezonde dosis humor
  • Financieel sterk
  • Communicatief vaardig

Voorwaarden

De opdrachtgever biedt een prettige werksfeer waar veel ruimte is om te ontwikkelen. Optie voor opleidingen. Persoonlijk contact en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Vrijdagmiddagborrels in eigen café. Naast een leuk team is salaris ook belangrijk, daarom biedt de opdrachtgever een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Extra

Baas Over Eigen Geluk zijn bij een werkgever waar werknemers op plek 1 staan.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Chenoa van Roon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Bouw in Utrecht