Vacature Hoofd Werkvoorbereiding - Utrecht

Utrecht

Edison
 • Edison Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Functieomschrijving Hoofd Werkvoorbereiding

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Hoofd Werkvoorbereiding met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en toe is aan een volgende stap. Je neemt initiatief, coachend en werkt goed samen. Je bent niet bang om hard te werken. Daarbij ben je een gestructureerd persoon en je hebt de ervaring en creativiteit om de afdeling verder te professionaliseren. Je gaat bezighouden met het voorbereiden van projecten van € 50.000 tot € 2.500.000. Tot jekerntaken behoort het coachen en aansturen van werkvoorbereiders waarbij jezelf ook taken oppakt als het maken van projectplanningen, het voorbereiden van inkopen, het aanvragen van vergunningen en het verrichten van tekenwerk.


Functie eisen Hoofd Werkvoorbereiding
 • Afgeronde opleiding HBO-Bouwkunde
 • Ruime ervaring als werkvoorbereider in een soortgelijke omgeving/functie
 • Goede coachende eigenschappen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden richting klanten/onderaannemers/leveranciers
 • Goede kennis van en ervaring met Microsoft Office en Autocad
 • Woonachtig in (omgeving van) Amsterdam of Utrecht

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.


Bedrijfsprofiel Opdrachtgever
Onze opdrachtgever heeft 3 werkvoorbereiders/tekenaars en werkt met 125 ambachtelijke vaklieden. Onze opdrachtgever is een zorgzame werkgever met oog voor iedereen en een platte organisatiestructuur. Stuk voor stuk steekt iedereen de handen uit de mouwen. De sfeer vinden wij belangrijk, en zien graag dat onze mensen positief en blij in het leven staan. Samen knallen en vooral ook lachen en gezelligheid.

Arbeidsvoorwaarden
 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, rond de €3500 - €4950 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin word je ondersteund door Edison door middel van een persoonlijk opleidingsbudget van €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën;
 • Je komt te werken in een hechte en informele werkomgeving.


lees meer

Info salaris Bruto € 4.167 - € 208 p/m
Beschrijving werkgever Wie zijn we?
Edison is een projectmanagement organisatie met talent in 4 technische disciplines. Wij als Edison Projectmanagement B.V. selecteren onze juiste medewerkers voor opdrachtgevers binnen techniek in de disciplines bouwmanagement, industrie, infra en installatietechniek.

Voor wie?
Edison medewerkers hebben een MBO+, HBO en/ of universitair technische achtergrond. Zij willen hun talenten en capaciteiten inzetten en ontwikkelen bij één van onze opdrachtgevers. Wij zetten ons in voor een juiste, succesvolle match met een persoonlijke en open benadering naar beide partijen toe. Edison medewerkers kenmerken zich door een passie voor het vak en een drive om zichzelf en anderen te ontwikkelen.

Waarom Edison?
Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding met jou en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. In je carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarin naar het hoogst haalbare.

lees meer

Contactpersoon Aalt van Veluw
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Techniek Vacatures Utrecht
Vergelijkbare Techniek Vacatures in Utrecht