Vacature Junior engineer bediensystemen spoorse infra - Utrecht

Utrecht

Movares
 • Movares Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
 • Je zet ontwerpen op en werkt deze uit op basis van het technisch Programma van Eisen. Deze controleer én verifieer je ook. 
 • Jouw hele team werkt in dezelfde configuratiedata. Je bent dus niet alleen ontwerper, maar controleert en test ook het werk van collega’s – en andersom. 
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de spoorinfrastructuur en ontwerpwerkzaamheden voor ProRail. 

Voor alle verkeersleidingsposten in Nederland – dertien in totaal – maak jij de dataconfiguraties voor de bediensystemen. Die configuraties zijn nodig om op die specifieke locaties de bediensystemen te laten werken. Wanneer er op of rondom het spoor een infrawijziging plaatsvindt, verandert er natuurlijk iets in onze digitale landkaart. De bediensystemen moeten hier dan op worden aangepast. Als junior engineer bediensystemen spoorse infra configureer jij deze veranderingen. En omdat iedere wijziging of verkeersleidingspost anders is, is dat uitdagend werk. 

lees meer

Eisenpakket

Met jouw nul tot drie jaar werkervaring zijn jouw ambitie en leergierigheid voor ons het allerbelangrijkst. Maar, een goede basis is natuurlijk wel belangrijk. Je bent daarom handig met computertalen en goed met Excel. Het is een pre als je al ervaring hebt met Microstation – maar je mag ons er ook van overtuigen dat je dit in no-time onder de knie krijgt. Verder ben je analytisch sterk en werk je graag samen. 

Dit breng je ook mee: 

 • een afgeronde hbo-opleiding Elektrotechniek, Energietechniek, Informatica of Electronica. 

Jouw ontwikkeling bij Movares

Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk. Dat doen we in talentprogramma’s zoals het Jong Talent Programma, met coaching on the job en tijdens kennissessies door ervaren collega’s. Ook hebben we een eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en e-learningmodules. In iedere fase van je loopbaan dagen we je uit om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Daar groeien we samen van. En als lid van Young Movares, de jongerenvereniging van Movares, staan er regelmatig inspirerende en gezellige activiteiten in je agenda. 

lees meer

Info salaris Bruto € 2.600 - € 3.000 p/m
Meer informatie

Bij Movares werk je aan projecten die er toe doen. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Omdat we vertrouwen in jou hebben, krijg je bijvoorbeeld direct een vast contract. Ook kun je mede-eigenaar van Movares worden door het kopen van certificaten van aandeel. Verder krijg je: 

 • een salaris tussen € 2.600,- en € 3.000,- bruto per maand; 
 • 36,5 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband); 
 • een winstuitkering en 2,5 % eindejaarsuitkering; 
 • een NS-Business Card; 
 • een laptop, simkaart en telefoonbijdrage; 
 • een ruime pensioenregeling; 
 • ruimte voor het vinden van jouw ideale werk-privé-balans. 

En er is méér. Want werken bij Movares betekent ook: 

 • de vrijheid om zelf je werktijden in te delen en zelf te bepalen waar je werkt – op kantoor, in een koffiezaakje of thuis; 
 • veel gezelligheid tijdens de activiteiten van onze personeelsvereniging, zoals een pubquiz, workshop of proeverij; 
 • lid worden van Young Movares, de jongerenvereniging waar je leert van én met andere jonge collega’s.

lees meer

Beschrijving werkgever Movares Nederland is het advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert in de volle breedte op de volgende gebieden:

Mobiliteit
Heavy Rail
Light Rail
Infra
Ruimtelijke inrichting
Water
Energie

Onze visie

Onze naam staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers van een bereikbare en leefbare omgeving. Dit doen we door onze kennis en kunde maximaal in te zetten voor de continuïteit, veiligheid en duurzaamheid van de maatschappelijk onmisbare functies mobiliteit, energievoorziening en waterbeheer.

Motto: ‘Wij verbinden'

De essentie van ons werk bestaat uit het leggen van verbindingen. In relatie met velen zowel binnen als buiten het bedrijf worden daarbij adviezen en producten gegenereerd die meerwaarde hebben. Hierbij valt te denken aan contacten van onze medewerkers met opdrachtgevers, medewerkers, potentiële werknemers, instanties en bedrijven die complementair zijn aan ons in hun kennis en kunde. Het is deze veelheid aan contacten die waarde toevoegt. Deze weerspiegelt zich in onze projecten. Last but not least streven we in onze projecten naar een concrete bijdrage in termen van duurzaamheid. Omdat – wij ervan overtuigd zijn dat uiteindelijk alles met alles verbonden is en wij als mens leven van en voor onze verbinding met de wereld om ons heen.

lees meer

Contactpersoon Movares
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures System Engineer in Utrecht