Vacature Systems engineer - Utrecht

Utrecht

Movares
 • Movares Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
 • Jij werkt mee in projectteams om SE op een hoger plan te krijgen, adviseert over het proces en organiseert analysesessies met de projectteamleden en klanten.
 • Jij ontwikkelt oplossingen in Relatics en adviseert en coacht klanten en collega’s over de mogelijkheden van aantoonbaar en data gedreven werken.
 • Samen met een senior adviseur maak je de omslag naar systeemdenken en het digitale werken. Ook krijg je de kans jezelf te ontwikkelen naar technisch manager.

Elk project is een stap in de ontwikkeling van onze klantrelatie, kennis en ervaring. Jij gaat bijdragen aan deze ontwikkelingen. Zo help je klanten bij het inrichten en beheren van de Relatics omgeving o.b.v. de SE principes. Ook voer je zelfstandig analyses uit voor diverse projecten. Je zorgt je ervoor dat de Relatics omgeving steeds werkend blijft en ondersteunt en coacht de gebruikers met het werken in relatics en in de SE werkwijze. Verder werk jij aan het configureren en ontwikkelen van Relatics toepassingen, en realiseer je koppelingen tussen Relatics en andere systemen  (GIS/BIM360/Office365). Ook werk je zelfstandig informatiemodellen uit. Daarnaast adviseer je de klant en ontwikkel je nieuwe applicaties, processen en werkwijzen.

lees meer

Eisenpakket

Je vindt het leuk om analyses te doen met behulp van Relatics en mensen te coachen in het gebruik van Relatics. Je bent communicatief vaardig en kunt mensen overtuigen en begeleiden. Je bent creatief, toont eigenaarschap, werkt op een agile manier en kunt goed omgaan om veranderingen. Je werkt graag in teamverband om samen hoogwaardige producten te ontwikkelen. Hierin neem jij graag het voortouw.

Dit breng je ook mee 

 • Je hebt een technische of bedrijfskundige hbo / wo opleiding afgerond en hebt drie tot zes jaar ervaring met Systems Engineering vanuit een technische achtergrond (civieltechnisch/werktuigbouwkundig/luchtvaart).
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het configureren van Relatics en het opzetten van XSLT in Altova Stylevision.
 • Kennis van Lean en Agile en een Affiniteit met technieken als XML, XPath, JavaScript, HTML, CSS en webservices (SOAP/REST) zijn een pré.

Jouw ontwikkeling bij Movares 
Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk. Dat doen we in talentprogramma’s zoals het Next Step en het Impact Programma, met intervisiegroepen en tijdens kennissessies door ervaren collega’s. Ook hebben we een eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en e-learningmodules. In iedere fase van je loopbaan dagen we je uit om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Daar groeien we samen van.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Meer informatie

Bij Movares werk je aan projecten die er toe doen. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Omdat we vertrouwen in jou hebben, krijg je bijvoorbeeld direct een vast contract. Ook kun je mede-eigenaar van Movares worden door het kopen van certificaten van aandeel. Verder krijg je 

 • een salaris tussen € 3.000 – € 4.500; 
 • 36,5 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband); 
 • een winstuitkering en 2,5 % eindejaarsuitkering; 
 • een NS-Business Card; 
 • een laptop, simkaart en telefoonbijdrage; 
 • een ruime pensioenregeling; 
 • ruimte voor het vinden van jouw ideale werk-privé-balans. 

 En er is méér. Want werken bij Movares betekent ook: 

 • de vrijheid om zelf je werktijden in te delen en zelf te bepalen waar je werkt – op kantoor of thuis; 
 • veel gezelligheid tijdens de activiteiten van onze personeelsvereniging, zoals een pubquiz, workshop of proeverij; 

lees meer

Beschrijving werkgever Movares Nederland is het advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert in de volle breedte op de volgende gebieden:

Mobiliteit
Heavy Rail
Light Rail
Infra
Ruimtelijke inrichting
Water
Energie

Onze visie

Onze naam staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers van een bereikbare en leefbare omgeving. Dit doen we door onze kennis en kunde maximaal in te zetten voor de continuïteit, veiligheid en duurzaamheid van de maatschappelijk onmisbare functies mobiliteit, energievoorziening en waterbeheer.

Motto: ‘Wij verbinden'

De essentie van ons werk bestaat uit het leggen van verbindingen. In relatie met velen zowel binnen als buiten het bedrijf worden daarbij adviezen en producten gegenereerd die meerwaarde hebben. Hierbij valt te denken aan contacten van onze medewerkers met opdrachtgevers, medewerkers, potentiële werknemers, instanties en bedrijven die complementair zijn aan ons in hun kennis en kunde. Het is deze veelheid aan contacten die waarde toevoegt. Deze weerspiegelt zich in onze projecten. Last but not least streven we in onze projecten naar een concrete bijdrage in termen van duurzaamheid. Omdat – wij ervan overtuigd zijn dat uiteindelijk alles met alles verbonden is en wij als mens leven van en voor onze verbinding met de wereld om ons heen.

lees meer

Contactpersoon Movares
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures System Engineer in Utrecht