Vacature (Jr.) CAD GIS Programmeur - Utrecht

Utrecht

Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De Junior CAD/GIS Programmeur programmeert maatwerk oplossingen binnen o.a. Autodesk software, met het doel de kwaliteit van het werkproces van klanten te verhogen.

Je bent werkzaam binnen een groep van consultants, projectleiders en software ontwikkelaars waarbij je verantwoordelijk bent voor het optimaliseren van de werkprocessen van de klant door middel van het bouwen van maatwerk bovenop de Autodesk technologieën die bij de klant aanwezig zijn. Dit kan zelfstandig, maar ook in teamverband plaatsvinden. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de afdelingsmanager Projecten.
Daarnaast hou je je ook bezig met het intern (bij onze opdrachtgever) ontwikkelen/programmeren van eigen CAD/GIS softeware-tools en applicaties.

Verder:
• onderhoud je contacten bij onze bestaande klanten d.m.v. adviezen en implementaties en presenteer je oplossingen;
• onderhoud je contacten met leveranciers, zoals Autodesk, om de laatste ontwikkelingen te vernemen en af te stemmen;

Functie eisen:
• een afgeronde opleiding op HBO of academisch niveau;
• minimaal 1 jaar relevante werkervaring met werkprocessen en software rondom (civiele) techniek;
• minimaal 1 jaar relevante programmeer ervaring met bij voorbeeld Visual Studio VB.net en/of C++;
• kennis van CAD, GIS, Databases en Civiele techniek

lees meer

Beschrijving werkgever Cadjobs is een bemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software. Met onze ‘recruitment-expertise' realiseren wij zo efficiënt mogelijk "the right engineer on the right place".

Opdrachtgevers zijn productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche.

Het Cadjobs hoofdkantoor is gevestigd in een officeloft met een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas, accountmanagers en recruiters opereren echter door het gehele land.

lees meer

Contactpersoon Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Programmeur in Utrecht