Vacature Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud (1,0 fte) - Utrecht

Utrecht

Universiteit Utrecht
 • Universiteit Utrecht
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud (1,0 fte)
                   
Functie
Word jij werkvoorbereider Beheer en Onderhoud bij ons Facilitair Service Centrum? In deze baan vind je afwisseling, dynamiek en uitdaging. Als werkvoorbereider Beheer en Onderhoud werk je in een mooi team aan het plannen, voorbereiden, coördineren, begeleiden en administreren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Dat doe je voor de bijzondere gebouwen en gebouwgebonden installaties van de Universiteit Utrecht.

De Universiteit Utrecht is een topuniversiteit, met excellent onderwijs en onderzoek. Ons vastgoed is uniek en daar zijn we trots op. Wat denk je van ongeveer 500.000 m2 aan onderwijs- en onderzoeksgebouwen! Deze liggen in de binnenstad van Utrecht, op het University College terrein en op het Utrecht Science Park. Er zijn monumentale gebouwen, onderwijszalen, kantoren, geavanceerde onderzoekslaboratoria, dierenklinieken en bibliotheken. De variatie is groot. voor een impressie van de universiteit en haar gebouwen.

Wat ga je doen? Dit zijn je taken en verantwoordelijkheden als werkvoorbereider Beheer en Onderhoud:
 • Je plant en coördineert de werkzaamheden van het team.
 • Je stemt af met de gebruikers van de gebouwen en met contractpartijen die werkzaamheden uitvoeren.
 • Je stelt werkroosters op en beheert en actualiseert de werkplanning. Eventuele verstoringen daarin los jij op.
 • Je zorgt voor goed onderbouwde verbetervoorstellen bij onderhoudsvraagstukken en het onderhoudsproces.
 • Je creëert een veilige werkomgeving en stimuleert een cultuur van veilig werken.
 • Je bent een sparringpartner voor de teamleider en beheertechnici.
 • Je werkt mee aan het opstellen van het jaarlijks onderhoudsplan.
We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen in je werk. We zorgen voor ontwikkelingsmogelijkheden, passend bij jou.

lees meer

Eisenpakket Wat breng je mee?
 • Je hebt hbo-werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding op mbo (4) niveau. Bij voorkeur in de richting installatie-, energie of meet en regeltechniek.
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van de installatietechnische wet- en regelgeving.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, hebt overtuigingskracht, bent stressbestendig en resultaatgericht. Je kunt goed prioriteiten stellen en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden.
 • Je bent kostenbewust en kunt schakelen tussen verschillende niveaus en disciplines.
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent klantgericht en oplossingsgericht.
 • Je beheerst het MS Office-pakket.
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat of bent bereid dit te behalen.
Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en je neemt duurzaamheid mee in je werk.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Wij bieden een dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.700,- en maximaal € 4.078,- (schaal 8/9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, evenals aan de individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering.

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen. Deze afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
B.J. Vedders (technisch onderhoudsmanager), via [email protected] of 06 34 35 00 01.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren uiterlijk
03/10/2021

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Utrecht