Vacature Servicemonteur - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Heb jij ervaring met elektrotechniek en wil je graag als Servicemonteur aan de slag voor een mooi salaris? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een salaris tussen de €2400-€3000 per maand
  • Een gratis opleiding in repareren van apparaten
  • Kans op een vast contract bij de opdrachtgever
  • Flexibel werken in je eigen bedrijfswagen
  • Een zelfstandige baan in de buitendienst
  • Bedrijfskorting op huishoudelijke apparaten
Wie ben jij

Je bent een servicegericht, positief ingesteld en beschikt over technische kennis. Je hebt basis elektriciteit en elektrotechnische kennis waarmee je weet hoe je de elektriciteit in een huis kan uitschakelen of omzetten. Je bent flexibel en kan je aan verschillende consumenten of situaties aanpassen en weet de juiste oplossingen aan te dragen voor een tevreden klant. Je beschikt over een rijbewijs B en wilt graag leren hoe je huishoudelijke apparaten kunt repareren bij consumenten thuis. Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift (bij voorkeur ook Engels).

  • Je bent servicegericht en hebt een positieve en flexibele instelling
  • Je beschikt over basiskennis elektrotechniek
  • Je hebt een rijbewijs B
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag als Servicemonteur in de buitendienst. Om te beginnen krijg je een opleiding in het repareren van huishoudelijke apparaten, elektro- en koeltechniek. Je gaat vervolgens met de bestelwagen en een ervaren medewerker in zowel Zuid-Holland als Noord-Holland aan de slag. Uiteindelijk ga je zelfstandig de verschillende apparaten repareren bij de consumenten thuis. Je geeft advies en probeert waar mogelijk extra accessoires te verkopen. Je zorgt dat de klant helemaal tevreden is met de service die je aanbiedt. Daarnaast houd je door middel van trainingen jouw apparaatkennis altijd up-to-date!

  • Je gaat huishoudelijke apparaten vervangen/repareren bij consumenten thuis
Waar ga je werken

Je komt te werken bij een internationale marktleider in huishoudelijke apparaten. Ontwikkeling, innovatie en duurzaamheid staan bij het bedrijf voorop!

Sollicitatie

Wie wilt deze functie nou niet?! Met 1 druk op de knop nemen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling. Mocht je nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. We zien de sollicitatie met een glimlach tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Beschrijving werkgever Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Alphen aan den Rijn