Vacature Werkvoorbereider elektrotechniek - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Abilitec
 • Abilitec Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Werkvoorbereider Elektrotechniek heb jij hebt de regie over service en het onderhoud aan uiteenlopende elektrotechnische installaties in de Utiliteit bij diverse eindgebruikers. Als Werkvoorbereider elektrotechniek (service & onderhoud) zorg jij dat alle afspraken tijdig worden ingepland, materialen op tijd zijn en dat de juiste monteurs en onderaannemers worden ingeschakeld om de klus te klaren.
In deze rol bewaak je de doorlooptijden van de werkzaamheden en verzorg je een correcte administratiebegeleiding en archivering. Met verschillende opdrachtgevers en gelijktijdige projecten bij jij persoon die alles onder controle heeft. Bij nieuwe service aanvragen en onderhoudswerkzaamheden stel jij de kostprijscalculaties op en zorg je dat de klus wordt uitgevoerd.
Met een specialisatie richting de elektrotechniek richt jij je met name op alle elektrotechnische installaties en haal jij energie uit kortlopende projecten bij vaste klanten met een omvang tussen de €25.000 en €200.000,-

Bij deze opdrachtgever ligt er een persoonlijk ontwikkelingsplan klaar om jou in de toekomst ook genoeg perspectief te bieden.

Jouw beloning
 • Goed salaris tot € 4.500,-
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Uitzicht op een vaste baan en directe aanstelling
 • Een prima pensioenregeling
 • Een hele goede reisuren regeling.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een opleiding afgerond op mbo niveau richting elektrotechniek of installatietechniek met affinteit voor elektrotechniek.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als werkvoorbereider binnen de utiliteit
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Je ben betrokken, collegiaal, analytisch en sociaal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Info salaris Bruto Min. € 3.500 p/m
Meer informatie Als professional wil je kunnen kiezen voor je favoriete loopbaan. Je maakt graag de volgende stap in je carrière. Abilitec helpt jou deze volgende stap te maken. Met een ruim studiebudget en opleidingsmogelijkheden op maat zorgen we samen voor een mooi groeipad naar volgende functies en staat jouw ontwikkeling nooit stil.

Over Abilitec
Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring.

Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te ondersteunen in hun werkgeverschap en te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken. Door professionals opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun voorliefde en doelen. Samen stippelen we het carrièrepad uit en investeren we in gerichte opleidingen voor permanente ontwikkeling. Zo vergroten wij hun kansen op de mooiste en spannendste projecten. Abilitec zorgt ervoor dat professionals en opdrachtgevers groeien en gewild blijven.

We zijn vooruitstrevend, daadkrachtig en optimistisch. In alles wat we doen.

Locatie
Capelle aan den IJssel

Contactpersoon
Roderick Gielisse

lees meer

Beschrijving werkgever Als professional wil je gevraagd worden voor prachtige projecten en kunnen kiezen voor je favoriete loopbaan. Dat is waar wij in geloven. Jouw volgende stap begint hier. Bij Abilitec krijg jij niet alleen de tofste en mooiste projecten, maar ook een passend opleidingstraject.

Door jou continu opleidingen en cursussen aan te bieden via onze Tecademy blijf jij gewild in jouw vakgebied. Jij weet als eerste over de nieuwste technieken en innovaties en kunt deze ook toepassen. Zo zorgen wij dat onze opdrachtgevers jou willen voor nieuwe projecten. Blijf gewild.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Elektrotechniek in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures