Vacature Uitvoerder Transformatie en Nieuwbouw - Gouda

Gouda

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Onze opdrachtgever is een bedrijf in Noord-Holland dat zich gespecialiseerd heeft in transformatie- en nieuwbouw. Wij zijn voor dit bedrijf op zoek naar een uitvoerder transformatie en nieuwbouw die innovatief en doelgericht nadenkt over bouwprojecten.

Binnen dit bedrijf word jij als uitvoerder gemotiveerd om meer uit jezelf te halen. Jij gaat uitdagingen aan en je gebruikt hierbij jouw kennis over management, bouwkunde, BIM en integraal ontwerpen. Je zet je bij dit bedrijf in voor een succesvolle uitvoering van diverse transformatie- en nieuwbouwprojecten.

Om meer over deze functie en over de opdrachtgever te weten te komen kun je mij bellen op 06 82 99 66 72. Je kunt mij ook een mail sturen met je cv naar [email protected] 

 • Samenwerken in een team van junior en senior werknemers
 • Verantwoordelijk voor de opname en voorbereiding van de bouwprojecten
 • Je zorgt voor een heldere opdracht die je overdraagt aan de teamleider
 • Overleggen en bespreken van de projectvoortgang met de projectleider en de medewerkers
 • Bijdrage leveren aan projectverbeteringen door een vernieuwende denkwijze

lees meer

Eisenpakket
 • Minimaal een mbo diploma bouwkunde
 • Ervaring met transformatie en / of nieuwbouw
 • Kennis van bouwbesluit, verwerkingsvoorschriften en praktijkrichtlijnen
 • Goed in contact onderhouden met onderaannemers en eigen medewerkers
 • Beschikt over een empathisch vermogen

lees meer

Meer informatie
 • Een topsalaris
 • Een uitdagende functie waarbij je meewerkt aan diverse bouwprojecten
 • Werken voor een vooraanstaande organisatie
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfstelefoon of een auto van de zaak
 • De kans om jouw besluitvaardigheid en bouwkundige kennis optimaal in te zetten
Solliciteren bij

Als uitvoerder transformatie en nieuwbouw draag jij veel verantwoordelijkheid voor de realisering van dit project. Je werkt samen met ambitieuze collega’s in een open en positieve bedrijfscultuur. Jij bent hardwerkend en gaat voor het beste resultaat.

Bel mij op 06 82 99 66 72 om meer over de functie van uitvoerder transformatie en nieuwbouw te weten te komen. Je kan mij je cv en verdere vragen over de functie en de opdrachtgever sturen naar [email protected] .

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Sander Heestermans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures