Vacature Kwaliteitsinspecteur - Kwaliteitsbeheersing en prestatieborging van installaties - Gouda

Gouda

DWA
  • DWA
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Met de juiste kwaliteitscontroles en commissioning wordt door DWA de kwaliteit van de installaties in bouwprocessen geborgd, bewaakt en verbetert. Soms laat de praktijk ons zien dat de daadwerkelijke bouwkwaliteit vaak minder goed is. Met behulp van commissioning wordt ingezet op kwaliteitsbeheersing en prestatieborging om de vooraf afgestemde kwaliteit in de duurzaam gebouwde omgeving te waarborgen.

Versterk jij als kwaliteitsinspecteur ons team en groei je wellicht door in de rol van commissioningsmanager?


Als Kwaliteitsinspecteur bij DWA werk jij samen met ervaren en inspirerende collega’s aan de kwaliteitsbeheersing en prestatieborging van installaties van mooie projecten in de duurzaam gebouwde omgeving. Dan hebben we het over iconische gebouwen en prachtige projecten zoals NoMa House, Hourglass Amsterdam, Unilever Wageningen, Genmab R&D Center Utrecht, Floating Office Rotterdam en Nature’s Pride.

Jouw baan bij DWA
In deze functie vervul je een belangrijke rol binnen ons team Quality. Als kwaliteitsinspecteur voer je inspecties, controles en testen uit op de bouwplaats of het project, maar ben je daarnaast ook regisseur van het kwaliteitsproces, samen met de commissioningsmanager. Jouw inbreng van kennis en ervaring van kwaliteit tijdens uitvoering van installatiewerkzaamheden (door derden) maakt jou tot een goede kwaliteitsinspecteur. Jij wordt onderdeel van een enthousiast team en krijgt de kans om je te ontwikkelen tot kwaliteitsinspecteur met doorgroeimogelijkheden tot commissioningsmanager.

Je hebt veel contact met de directe collega’s van de afdeling Quality en overige collega’s van DWA. Je toetst of er volgens het ontwerp wordt gebouwd met de kwaliteits- en veiligheidseisen die van toepassing zijn of daarbij zijn vastgesteld. Aan het eind van de bouwprocessen komen alle eindjes bij elkaar en zal je als kwaliteitsinspecteur samen met de commissioningsmanager en de projectverantwoordelijke bepalen of de installaties voldoen aan de gestelde kwaliteit, kwantiteit, functionaliteit en de bijbehorende prestaties. Na jouw akkoord kunnen we ‘groen licht geven’ voor de oplevering. Restpunten worden met dit kwaliteitsborgingsproces tot een acceptabel niveau gereduceerd.

Kortom: je hebt veel vrijheid, maakt in overleg je eigen planning en bent veel onderweg. Daarnaast kunnen opdrachtgevers ook veeleisend zijn en wordt er soms ad hoc een inspectie ingepland.

Jouw team
Het team Quality bestaat uit 10 enthousiaste en zeer ervaren en hechte collega’s, waarvan jij als Kwaliteitsinspecteur deel uitmaakt. Het team start met een wekelijks overleg en wisselt kennis en kunde uit. Door jouw inzet draag je direct bij aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving en laten we de wereld straks weer een beetje beter achter.

Geert-Jan Hoogendoorn (manager Quality): ‘Wij zijn geen traditionele opzichters in het streven naar kwaliteitsborging. We souffleren en stimuleren, masseren en kneden. Alleen als het moet, slaan we met de vuist op tafel. Zo werken we positief kritisch aan opleveringen zonder restpunten, aan projecten die de ambities waarmaken.’

lees meer

Eisenpakket Over jou
Jij bent een ambitieuze Kwaliteitsinspecteur in hart en nieren. Met jouw technische achtergrond, bezit jij voldoende kennis en ervaring om onze projecten met zo min mogelijk restpunten op te leveren. Naast gezonde affiniteit met techniek heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht ingesteld.

Je hebt gewerkt in een vergelijkbare inspecteursfunctie bij een adviesbureau, installateur of inspectiebureau en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

En dit zijn wij
Wij zijn DWA. Voorlopers in kwaliteitsborging in de gebouwde, installerende omgeving. Teven in het aardgasvrij maken van gebouwen, wijken en gebieden. Baanbrekers in het toepassen van Machine Learning en Digital Twins, waarmee we gebouwprestaties voorspellen en optimaliseren. Onze adviezen en ontwerpen geven antwoord op belangrijke vraagstukken, met werkbare oplossingen.

Duurzaamheid werkend maken, dat is ons motto. We brengen dat dagelijks in de praktijk met 140 enthousiaste, getalenteerde en gedreven medewerkers. Vanuit een gedeelde passie voor duurzaamheid en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.
We bieden jou - naast een goed salaris - maar liefst 32 vakantiedagen (fulltime), een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken, een fietsplan, diverse ontwikkelmogelijkheden via onze DWA-Academy, gezonde smoothies en veel leuke uitjes. Je komt te werken in een gebouw dat uitstraalt waar DWA voor staat: duurzaam, groen en gezond.

lees meer

Meer informatie

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen naar: [email protected] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Martine Boegheim (HR adviseur) op nummer 088-1635300. Website: http://www.eenvacaturebij.nl/DWA/vacatures/Kwaliteitsinspecteur---Kwaliteitsbeheersing-en-prestatieborging-van-installaties-JPNLS7JPD.html


Trefwoorden: Kwaliteitsinspecteur - Kwaliteitsbeheersing en prestatieborging van installaties, Vacature, kwaliteitsbeheersing, HBO, Techniek, Techniek, HTS, Zuid-Holland, Gouda, Rotterdam, Kwaliteitsinspecteur, technische achtergrond, inspecteursfunctie, adviesbureau, installateur, inspectiebureau, prestatieborging installaties, inspecties, controles en testen, Utrecht, installatiewerkzaamheden, Delft, Den Haag

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever Er zijn genoeg ingenieursbureaus waar je installaties kunt ontwerpen. Maar bij DWA doen we het anders. Wij willen het beste voor de opdrachtgever en gaan daarom verder waar anderen ophouden. Wij zijn betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en complexe projecten, met name in de gebouwde omgeving. Ons doel is, naast het ontwikkelen van energie-efficiënte concepten, vooral ook realiseerbare ontwerpen te maken. We passen innovatieve concepten toe in de praktijk en zorgen voor een optimale combinatie van energie-efficiëntie, reductie van milieubelasting en een gezond en comfortabel binnenklimaat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Inspecteur in Gouda