Vacature Junior+/Medior C# .NET developer - Tilburg

Tilburg

Indicia BV
  • Indicia BV
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Jij bent een backend developer met kennis van C# .Net. Je houdt van stevige uitdagingen en coderen op niveau. En je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Deel uitmaken van een agile team waar autonomie en elkaar verder helpen voorop staan. Wij zijn Indicia, het digitale bureau uit Tilburg dat organisaties slimmer maakt. En wij bieden jou de mogelijkheid om bovenstaande te realiseren. Bekijk de vacature en reageer direct!


Eisenpakket

Bij Indicia werk je voor toonaangevende opdrachtgevers. Voor hen bouwen wij slimme (web)applicaties. Voor klanten die hun werk in minder tijd en met meer plezier en succes willen volbrengen. Als C# .Net developer werk je aan verschillende applicaties. Die hebben vaak een focus op data-connectivity en web-api’s, daarin zijn we zeer ervaren. Indicia is dan ook de #1 connectivity-specialist. Weten wat we zoal hebben gemaakt? !

Je werkt in jouw Scrumteam nauw samen met collega-developers, een Scrummaster en de product owner. Humor en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. We checken elkaars code, en geven opbouwende kritiek, altijd vanuit een positieve insteek. We staan voor elkaar klaar én dagen elkaar uit. Zodat we constant verbeteren in alles waar we al goed in zijn.

Je hebt bij ons ook veel contact met de eindklant. De lijntjes zijn kort zodat ruis wordt voorkomen. Even de telefoon pakken om die klant een update over zijn project te geven is voor jou dus geen punt!

lees meer

Meer informatie

Bij Indicia zijn we samen verantwoordelijk voor alles wat we doen. We bieden jou alle ruimte om te excelleren en te groeien. Je visie delen, oplossingen voorstellen of je kop boven het maaiveld uitsteken? Dat wordt bij ons gewaardeerd! Vanzelfsprekend voorzien we jou van de benodigde hard- en software om de ontwikkeling van jouw development-skills maximaal te ondersteunen. Indicia heeft een prettige open werkcultuur waarin je kunt zijn wie je bent. We hanteren flexibele werktijden en thuiswerken is ook na ‘Corona’ gewoon mogelijk. We werken hard en verwachten veel van je, maar houden ook van ontspanning. Daarom lunchen we met zijn allen, doen we regelmatig leuke dingen en stoppen we op vrijdag zo vroeg mogelijk om het weekend in te luiden met een borreltje.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!