Vacature Ervaren Werkvoorbereider - Leiden

Leiden

Propylon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

In de functie van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de aan jou toegewezen bouwprojecten. Je coördineert en controleert daarbij tekeningen van de architect, constructeur, leveranciers en onderaannemers. Daarnaast neem je deel aan bouwvergaderingen en werkbesprekingen, samen met de uitvoerder en projectleider. In je dagelijks werk werk je ook nauw samen met de afdelingen inkoop en uitvoering, om zo de gestelde doelen te halen. Tevens draag je zorg voor de voorbereiding van de inkoop en bewaak je de kosten.

lees meer

Eisenpakket
  • Je beschikt over de kennis en kunde om samen met de uitvoerder en de projectleider complexe werken tot een succesvol einde te brengen;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in de werkvoorbereiding;
  • Je bent in staat om te gaan met de nieuwste bouwmethoden en softwareprogramma's.

lees meer

Info salaris Bruto € 4.100 - € 4.600 p/m
Meer informatie

Je treedt bij deze functie in dienst bij de opdrachtgever. Zij bieden een sterk pakket aan arbeidsvoorwaarden, goede opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer. 

Beschrijving werkgever

Met een historie van meer dan 140 jaar heeft deze bouwer een goede reputatie opgebouwd in de regio én daar buiten, met diverse projecten van hoogstaande kwaliteit in het middensegment in de woningbouw en utiliteitsbouw. De focus bij elk project ligt bij de aannemer bij de voorbereiding, die altijd tot in de puntjes is uitgewerkt. Tijdens de bouw werken de werkvoorbereider, uitvoerder en projectleider als een drie-eenheid samen, om zo elk project succesvol ten einde te brengen. Om mee te gaan in de digitalisering en de nieuwste bouwtechnieken, worden de medewerkers jaarlijks bijgeschoold door middel van opleidingen en cursussen.

lees meer

Contactpersoon Jeroen Meuldijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Leiden