Vacature Projectleider gebouw gebonden installaties, 50.000 + bonusregeling + onkostenvergoeding - Rotterdam

Rotterdam

 • Facilicom Solutions Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Facilicom Group is een familiebedrijf met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in de branche. Vanuit vier divisies – Gom, Trigion, Incluzio en Facilicom Solutions- werken we aan facilitaire en technische dienstverlening & zorg en welzijn waarin customer excellence centraal staat.

Voor ons kantoor in Almere zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Breijer Contractonderhoud Landelijk (BCOL)
In de zeer uiteenlopende rol als Projectleider/ Technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, aansturing en begeleiding van projecten van €500,- tot en met € 100.000,-
Onze klant is één van de grote spelers van telefonie en alles wat daarbij samenhangt. Je bent operationeel en financieel verantwoordelijk voor het onderhoudscontract en alle spin-off die hieruit voortkomt.
Geen dag is hetzelfde, waar je de ene dag druk bezig bent met het maken van offertes en calculaties, stuur en begeleidt je de volgende dag de uitvoerende werkzaamheden aan die door onze eigen monteurs worden uitgevoerd. Je beoordeelt de interne offertes op contractuele juistheid voor de klant en bent ook het eerste aanspreekpunt voor hen. In de ochtend bestel je het benodigde materiaal en in de middag spring je je auto in voor een overleg waarin jij de belangen van de klant en ons bedrijf behartigt.
Het spreekt voor zich dat je resultaatgericht bent maar ook proactief. Je kan goed hoofdzaken van bijzaken scheiden en bent in staat om een project en/ of de contractuitvoering op basis van techniek, te besteden uren, te verbruiken materialen en uitvoering te bewaken. Projecten kun jij inrichten op o.a. structuur, processen en planning.
En verder?
 • Werk je nauw samen met de servicedesk;
 • Fungeer je als klankbord voor de service monteurs als zij tegen problemen en/of knelpunten in de voortgang van de operationele, technische werkzaamheden lopen;
 • Ondersteun je de contractmanager bij allerlei zaken die met het contract te maken hebben.
De standplaats voor deze functie is Almere. Je bent in ieder geval 1x per week aanwezig op kantoor om met je team te overleggen en samen te werken.

 

lees meer

Eisenpakket Je tovert een grote glimlach op ons gezicht als je;
 • Een afgeronde technische opleiding op MBO4 of HBO-niveau (installatietechniek E of W) hebt;
 • Enige jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie;
 • Beschikt over een rijbewijs;
 • En je hebt een eigen inbreng wat zich uit in ideeën en initiatieven ter continue verbetering van onze dienstverlening.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie
 • Je kunt rekenen op een marktconform salaris;
 • Een auto, smartphone en laptop om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren;
 • Een leuke, afwisselende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze collectieve ziektekostenverzekeringen en andere collectieve verzekeringen af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Group;
 • Je kunt gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan trainingen via GoodHabitz;
 • Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan.

lees meer

Beschrijving werkgever Wil jij bijdragen aan het creëren van de beste leefomgeving? Samen met 800 collega's draag je als medewerker van Facilicom Solutions daar aan bij. Want goede facilitaire ondersteuning zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. We combineren soft services (schoonmaak en catering) met hard services (gebouwen en techniek) en we bieden advies en management bij facilitaire vraagstukken.

We hoeven jou waarschijnlijk helemaal niet uit te leggen hoe belangrijk facilitaire dienstverlening is. Jij snapt dat succes begint met mensen en dat mensen het best presteren in een prettige omgeving. Dat sluit goed aan bij onze visie: wanneer alle vormen van facilitaire dienstverlening in één geolied concept samenkomen, ze een aantoonbare bijdrage leveren aan het succes van mensen. En daarmee aan het succes van organisaties.

Wanneer je kiest voor een loopbaan bij Facilicom Solutions, kies je voor de meest veelzijdige facilitaire dienstverlener van Nederland. Banen hebben we dan ook in alle soorten en maten. Je kunt servicemonteur worden bij ons technische bedrijf Breijer, maar ook senior projectmanager voor een bepaald marktsegment. Je kunt in die rol verantwoordelijkheid krijgen voor de gehele exploitatie van een gebouw. Maar er zijn ook banen voor bijvoorbeeld projectmanagers, sales managers, customer support medewerkers, of je kunt aan de slag als facilitair manager of als consultant energiemanagement. Omdat we door het hele land werken, is er altijd bij jou in de buurt een kans.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures