Vacature Productieleider - Rotterdam

Rotterdam

SASJA careers BV
  • SASJA careers BV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever die altijd balanceert tussen de dynamiek van innovativiteit en de structuur van standaardisering. Hun klanten in de Agro & Food sectoren willen namelijk de nieuwste techniek en dit betekent dat het bij hun nooit saai is! Zij hebben hier inmiddels bijna 50 jaar ervaring in, dus zij weten best wel wat we doen en hoe we die balans kunnen behouden. Elke dag werken 300 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties. Waarbij A het geoogste/ geproduceerde product is en B, dat is bij jou in je winkelwagen! Van zaadje tot tomaatje, van jong plantje tot perkgoed, van ei tot kuiken.
De business unit waar we jou voor zoeken richt zich op de tuinbouw. Zij specialiseert zich wereldwijd in machines en productielijnen in de high tech tuinbouw. Robotica, hydroliek, pneumatiek, cameratechnieken, je vindt het allemaal. De tuinbouw is een van de meest innovatieve sectoren in de Nederlandse economie en daarom krijg je veel te maken met nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Dat is toch reden genoeg om bij onze opdrachtgever te komen werken?

Functieomschrijving
Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor het complete productieproces van het project. Jij borgt samen met de Projectleider en in samenwerking met andere afdelingen, de juiste kwaliteit van de producten. Natuurlijk houd je je actief bezig met het verbeteren van kwaliteit, het stimuleren van innovatie en kostenreductie. Wij vinden het belangrijk om continu te verbeteren en daarom zul je actief betrokken worden bij proces en kwaliteit verbeterinitiatieven en de borging daarvan in de productie omgeving.
Je hebt overzicht over alle lopende en komende werkzaamheden, houdt de planning nauwlettend in de gaten en je kunt snel schakelen in onverwachte situaties. . Daarnaast ben je actief faciliterend richting de werkplaats, zodat productieprocessen een onverhinderde doorgang hebben Ook zorg je als productieleider natuurlijk ook voor een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s.
.

Functie-eisen
Een afgeronde technische Mbo niveau 4- of Hbo-opleiding;
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, zoals Senior werkvoorbereider en/of Uitvoerder;
Je hebt praktische kennis van een kwaliteitsmanagement systeem en bent gewend om met een soortgelijk systeem aan de slag te gaan;
Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een team weet aan te sturen.
Je hebt een flexibele en stressbestendige werkhouding;
Je hebt een helikopterview, maar je kunt ook op operationeel niveau meedenken;
Je bent sterk in het organiseren en plannen op operationeel niveau;
Je hebt al wat ervaring met het begeleiden van technische projecten en eventueel ervaring in de machinebouw sector;
Je bent communicatief sterk en je spreekt Nederlands, maar vind je het tevens leuk om je Engels op peil te houden? Dan zit je bij ons goed.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Een nieuwe baan zoeken doe je – als het goed is – slechts een paar keer in je leven. Een leuke en uitdagende baan zoeken voor ingenieurs is voor SASJA careers dagelijks werk. In bijna dertig jaar hebben de consultants van SASJA careers een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.

lees meer

Contactpersoon Arie Bruine de Bruin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures