Vacature Elektromonteur scheepsbouw Rotterdam

Rotterdam

Jackling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Een afwisselende baan als elektromonteur, dat is wat wij bieden. Heb jij naast elektrotechnische kennis en ervaring, affiniteit met de maritieme sector dan is dit helemaal passend voor jou. Het is een gevarieerde baan waarin je al je technische kwaliteiten kan gebruiken en uitbreiden.
Bel mij als je nu al overstag bent!

Als elektromonteur ben je samen met je collega’s verschillende taken aan het uitvoeren: installatie, montage en onderhoud van elektrotechnische installaties en besturingssystemen aan boord van (werk)schepen en jachten. Je lost storingen op en verricht preventief onderhoud.

Je werkzaamheden vinden plaats op in aanbouw zijnde schepen op de werf, maar het komt ook voor dat je “refits” uitvoert. Dit betekent aanpassingen en verbeteringen doorvoeren op bestaande schepen. Over het algemeen werk je als elektromonteur op een werf, maar het kan af en toe voorkomen dat je ergens anders heen gaat. Never a dull moment!

lees meer

Eisenpakket
Wat wij vragen
- Minimaal een afgeronde opleiding mbo elektrotechniek niveau 4;
- In bezit van Rijbewijs B;
- Affiniteit met maritieme sector;
- Flexibele instelling en dosis humor;
- Technisch analytisch en oplossend vermogen;
- Woonachtig in Zuid-Holland.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.600 - € 3.000 p/m
Meer informatie
Wat wij bieden
Een vast contract voor 40 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever! Onze orderportefeuille is goed gevuld, dus aan zekerheid geen gebrek.

Wil jij jezelf als elektromonteur in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen kan dat zeker. Ons bedrijf wil voorop blijven lopen in de techniek dus bijscholing hoort daarbij.

Genoeg over ons. Solliciteer direct en we nemen contact met je op! Eerst nog een paar vragen? Ik ben bereikbaar op 06-21142829 / 010-5147311

lees meer

Beschrijving werkgever Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de elektrotechniek, installatietechniek, metaal of machinebouw? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.
Contactpersoon Paul Hesselt van Dinter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Rotterdam