Vacature Engineer W - Rotterdam

Rotterdam

BOEG
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Introductie

Voor een totaalinstallateur uit regio Dordrecht zoek ik een ervaren engineer W. In deze functie kom je te werken op de projectenafdeling. De projectenafdeling is zeer dynamisch en multitasking is het toverwoord. Je werkt aan meerdere, afwisselende, projecten in de seriematige woningbouw en kleine utiliteit. In samenwerking met de werkvoorbereiders en projectleiders ontwerp je gebouwgebonden installaties.


Functie

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, calculeren en offreren van installaties voor de utiliteit en woningbouw. Met veel klanten wordt samengewerkt op basis van een ketensamenwerking, jouw advies is dus van groot belang voor het uiteindelijke installatieconcept. Daarnaast moet er voldaan worden aan verschillende normen en eisen vastgelegd in de wet en denk je mee in het bieden van alternatieven over duurzaamheid en kostenbesparing. Jij werkt jouw eigen ontwerp ofwel het ontwerp wat in een bestek staat voorgeschreven uit tot een calculatie en een offerte aangevuld met alternatieven en adviezen. In jouw nieuwe rol van engineer, ga je fulltime aan de slag op de afdeling projecten, waarbij je rapporteert aan de bedrijfsleider.

Daarnaast ga je met regelmaat met de commercieel directeur mee naar klanten om tenders binnen te halen. De commercieel directeur richt zich voornamelijk op het commerciële gedeelte en jij op het beargumenteren en adviseren van de technische aspecten. Tot slot ligt er voor jou een belangrijke taak met betrekking tot het standaardiseren van werkprocessen. Aan jou de uitdaging om gestandaardiseerde werkmethodes op te stellen, te implementeren en te beheren.


Eisen
  • In het bezit van een MBO4 Installatietechniek
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B
  • Kennis van Syntess Atrium is een pré
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een gelijksoortige functie
  • Persoonlijke kwaliteiten; jij bent ambitieus, een teamplayer, open en eerlijk, oplossingsgericht, deskundig, enthousiast, commercieel en communicatief vaardig

Voorwaarden

Als totaalinstallateur beschikken zij over de mogelijkheid om alle technische installaties, voor de zakelijke en particuliere markt, voor zowel de nieuwbouw- als renovatieprojecten te realiseren. De engineer die zij zoeken kan rekenen op het volgende: een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (40 uur), vaste onkostenvergoeding van € 50,- netto per maand, een laptop en telefoon van de zaak, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden, 25 verlof en 13 ADV dagen per jaar o.b.v. fulltime, 100% doorbetaling bij ziekte (eerste 6 maanden), de mogelijkheid tot het kopen van 8 extra vrije dagen per jaar, de mogelijkheid om in overleg ouderschapsverlof flexibel op te nemen, flexibele werktijden én thuiswerken in overleg mogelijk en een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Technisch installatiebedrijf


Extra

Ben je enthousiast geraakt bij het lezen van de vacature? Solliciteer via onderstaande button en ik vertel je er graag meer over!


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Beschrijving werkgever BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Mike Bal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Rotterdam