Vacature Onderhoudsmonteur - Rotterdam

Rotterdam

PD personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Hier begint jouw toekomst als Onderhoudsmonteur

Ben jij een servicemonteur in hart en nieren? Vind jij het leuk om de klant op haar wenken te bedienen en heb jij kennis van de installatietechniek? Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan diverse installaties en lost storingen op waar nodig. Dagelijks kom je bij meerdere klanten en zorgt dat jij het perfecte visitekaartje bent. 

Waar werk je aan

Je krijgt als je begint als onderhoudsmonteur een mooie bedrijfsauto met modern en goed gereedschap en de nieuwste meetapparatuur, via je tablet krijg je werkbonnen binnen. En vanuit daar begint jouw werkdag. Je krijgt bijvoorbeeld een storing binnen of een reparatieverzoek en gaat dan naar de klant toe om het op te lossen. Als de klant dan nog vragen heeft dan probeer je die zo goed mogelijk te beantwoorden. Je zorgt dagelijks voor een kwalitatief goed onderhoud en tevreden relaties. Klanttevredenheid staat voor jouw bovenaan.

Waarop kun je rekenen

 • Een fulltime functie bij een hechte organisatie; 
 • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 ATV dagen (op basis van 40 uur per week); 
 • Een salaris van € 2.200 - € 2.800 bruto per maand op basis van 40 uur per week; 
 • De bijdrage voor het pensioen word 100% betaald door PD personeel; 
 • Je krijgt, indien gewenst, een opleiding die aansluit bij jouw wensen en een verbreding van je kennis; 
 • Aangevuld met diverse andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Veel uitdaging binnen een groeiende organisatie met een familiecultuur; 
 •  Een auto van de zaak.

Hier worden wij enthousiast van

Als onderhoudsmonteur beschik jij over:

 • Dienstverlenend;
 • Oplossingsgericht;
 • Afgeronde MBO opleiding;
 • Relevante werkervaring;
 • Kennis en/of affiniteit met onderhoud.

Hier ben je op je best als Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur kom je te werken bij een installatiespecialist op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, warmte- en koudeopslag en loodgieterswerk in de woningbouw. Deze organisatie is volop in ontwikkeling, waardoor jij ook de kans krijgt om je eigen verder te ontwikkelen. De cultuur is laagdrempelig en er heerst een groot gevoel van saamhorigheid. Ondanks de sterke groei blijft dit te allen tijde een van de belangrijkste eigenschappen. Je kunt bij deze opdrachtgever rekenen op een hecht team dat voor elkaar klaarstaat.

Hier kun je solliciteren

Ben jij de onderhoudsmonteur die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar [email protected] Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 532 903 21. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kom je te werken

Je komt te werken bij #PDpersoneel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

 Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.200 - € 2.800 p/m
Beschrijving werkgever We zoeken mensen met een MBO-, HBO- of WO-diploma in bouwkunde of civiele techniek. We zijn niet op zoek naar een bepaald persoon. Juist niet. We bemiddelen voor honderden bedrijven. Soms zoeken ze een rustig persoon met veel werkervaring en soms een gangmaker die net klaar is met zijn studie. Elk bedrijf is uniek. Onze sollicitanten zijn dat ook. Het is ons werk om die puzzelstukken bij elkaar te brengen. Dat doen we met ons hechte team.

lees meer

Contactpersoon PD personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudsmonteur in Rotterdam