Vacature Sales Engineer Communicatiesystemen (Industrie & Infra - Rotterdam

Rotterdam

SASJA careers BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Bedrijfsprofiel
Jouw toekomstige werkgever is een modern bedrijf op het gebied van video-oplossingen, visualisatie en presentatie. Zij werken met eersteklasfabrikanten en eigen hard- en softwareontwikkelaars die iedere integratie kunnen verwezenlijken en klantspecifieke oplossingen kunnen leveren.Ook hebben zij eigen serviceteams verdeeld over heel Nederland, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staan voor ondersteuning

Functieomschrijving
Jij hebt een technisch commercieel hart en voelt je betrokken bij zowel je klanten als collega’s. Je denkt in oplossingen en vind het leuk om wensen en eisen te vertalen naar een systeemontwerp. Hierbij denk je klantgericht, zie je kansen en denk je “out of the box”. Je bent bekend binnen de infra en/of industriewereld en voelt je thuis in een informele & innovatieve omgeving.

Wat ga je doen?
Als Sales Engineer Industrie & Infra bied je ondersteuning op zowel operationeel als commercieel vlak aan onze klanten en de interne organisatie. Je zorgt voor sturing op de kwaliteit van de inhoudelijke expertise en inbreng op het gebied van (voor)ontwerp, ontwikkeling en uitvoering. Met jouw proactieve operationele en tactische afstemming, stuur je op een goed verloop van de werkzaamheden in een dynamische omgeving. Tevens ben je inhoudelijk vraagbaak en deel je actief kennis en ervaringen.

Een greep uit de werkzaamheden
Assisteren en adviseren bij het opstellen van offertes waarbij je als ontwerpverantwoordelijke meedenkt in het voorontwerp (je werkt op basis van Systems Enginering). Vanuit de door jou opgestelde eisen- en risicoanalyses verwerk je dit met de offerte tot een definitief ontwerp.
Je stelt (samen met de projectleider) ontwerpbesluiten en uitvoeringskeuzes op.
Uitwerken van de engineering naar het uitvoeringsontwerp waarbij je aanvullende wensen omzet naar een passende calculatie en prijsopgave.
Bij project specifieke ontwikkelingen stel je een programma van eisen en functionele specificatie op en bespreekt deze met de afdeling Research & Development voor uitvoering. Je blijft betrokken tijdens de voortgang en stemt dit af met de projectleider(s).
.

Functie-eisen
Minimaal een afgeronde technische MBO/HBO opleiding
Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol
Kennis/ervaring in de infra en/of industrie
Gewerkt met verkoop projecten op basis van UAV-GC.
Gewerkt met projecten op basis van Systems Engineering en J-STD-016.
Commercieel inzicht, tactisch en communicatief sterk.


lees meer

Beschrijving werkgever Een nieuwe baan zoeken doe je – als het goed is – slechts een paar keer in je leven. Een leuke en uitdagende baan zoeken voor ingenieurs is voor SASJA careers dagelijks werk. In bijna dertig jaar hebben de consultants van SASJA careers een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.

lees meer

Contactpersoon Arie Bruine de Bruin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures System Engineer in Rotterdam