Vacature MIG (aluminium) Lasser - Rotterdam

Rotterdam

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Publicatiedatum: 21-02-2020

Vacaturealuminium MIG Lasser Rotterdam voor onze afdeling fabricage

Jij als professionele Aluminium Lasser, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen. 

Jij zoekt een betrouwbare werkgever in de metaal die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om bijscholing of (her)certificeren gaat, of vervoer, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren of om hulp bij schulden. Jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere lasser vacatures, welkom bij De Flextra-Groep, de grootste en beste werkgever voor lassers van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld en die altijd werk bij jou in de buurt heeft. De reviews van onze lassers op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Flextrabiedt:

Een goed loon van minimaal het cao-loonuit de metaal-cao volgens de functie gecertificeerd lasser, maar bij ruimeervaring zeker meer!

Afhankelijk van je werkervaring zal je salaris tussen de € 2400en € 4300 bruto per maand liggen bij 40 uur per week. 

Lasdiploma’sen certificaten zijn voor ons van belang, maar ervaring als aluminium lasserbij een scheepswerf, pijpleidingbedrijf, installatiebedrijf of apparatenbouwer wordenbij ons zeker gewaardeerd. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijksebetaling. Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150bedrijfswagens ter beschikking, zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar!

Watjij als ervaren (gecertificeerd) aluminium lasser gaat uitvoeren:

Vanzelfsprekend kan jij: netjes werken,MIG(131) lassen, een doorlassingen(BW) en hoeklassen(FW) lassen, dikke(min.6mm) en dunne(1,5mm) aluminium plaat of pijp kan lassen, posities PA, PC, PE,PF lassen, lasdetails nabootsen, instructies opvolgen.

Voordeze vacature aluminium lasser zoeken we lassers die zelfstandig of onderbegeleiding lasopdrachten van constructies, pijp en plaat kan lassen.

Eengeldig VCA-diploma is verplicht. Indien jouw VCA diploma verlopen is kan je dezegratis via Flextra halen. Aangezien de lasklussen in de regio Rotterdam zijn, zoudenwij het prettig vinden als jij ook in deze regio woont, of bereid bent naarRotterdam te reizen (Vanzelfsprekend worden jouw reiskosten vergoed).

Flextragarandeert:

Plezier in jouw laswerk!

DeFlextra-Groep staat al sinds 1997 bekend om haar betrouwbaarheid, de goedesecundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’s voor echte lassers. Daarnaastkomen we zelf uit de branche en spreken we jouw vaktaal en hebben we waarderingvoor het vakmanschap. Wij geven je graag het laswerk waar jij plezier in hebt.

Maaknu een afspraak voor deze vacature aluminium lasser en wij doen je een niet teweigeren voorstel.

Werken als loodgieter bij Flextra betekent:

vast werk tegen een hoger loon met eengoed pensioen

– eenzeer stipte betaling,altijd op tijd je geld

– hetregelen van vervoer en het vergoeden vande reiskosten

– gratis professionele werkkleding en PBM’s

–een hypotheek tegeneen hele lage rente

– eenzeer prettige envriendelijke werksfeer

– waardering voorjouw lasser vakmanschap

– zeergoede doorgroeimogelijkhedenen gratis opleidingen 

–gratis hulp en oplossingen bij financiële problemen

– eenpersoonlijk betrokken accountmanagerdie je vaktaalspreekt

– bijziekte een persoonlijkecoaching door professioneletherapeuten

– viaFlextra-Verzekerd de hoogstekortingen op al jouwverzekeringen

– totwel 40% korting opprofessioneel gereedschap

vakantiedagen flexibel opnemen ookbuiten de bouw vakanties

Bijinteresse kunt u per direct solliciteren, of dat nou via mobiel is of viadesktop (computer). Hoe eerder u solliciteert, hoe eerder u terug wordt gebeld!

Referentie: FlextraMetaal2019508

lees meer

Info salaris Bruto € 4.300 p/m
Beschrijving werkgever In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra's en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM's en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

lees meer

Contactpersoon De Flextra-Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures MIG Lasser in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures