Vacature Inside Sales Engineer Binnendienst - Rotterdam

Rotterdam

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Omschrijving
Inside Sales Engineer Binnendienst - Rotterdam

Wat ga je doen?

Als Sales engineer zal jij een positie gaan bekleden op de binnendienst afdeling. Het een bedrijf dat zich richt op de procesindustrie. Voor de functie is het van groot belang dat jij een sterke technische affiniteit hebt en klanten weet te adviseren. Je zal een gehele training krijgen van 1 a 2 jaar om jouw volledig gang te helpen. Je sluit je aan bij een team wat bestaat uit meer dan + 11 vakkundige salescollega’s. Ben jij communicatief sterk en weet je hoe het is om relaties te onderhouden en verder uit te bouwen? Dan is deze organisatie met enorm veel mogelijkheden zoekende naar jou! Interesse? Lees dan verder! 

Wat wordt jou geboden?

•    Interessant vast bruto jaarsalaris
•    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
•    Doorgroeimogelijkheden in alle kanten
•    Flexibele werktijden  

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Een afgeronde technische WTB opleiding
•    Sterk in je communicatie  
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
•    Zelfstandige werkhouding

Waar ga je werken?

Het gaat hier om een bedrijf dat enorm groeiende is en ook in deze tijd nieuwe mensen zoekt. Deze club telt +100 mensen en doet het enorm goed op de markt. Een organisatie waar iedereen voor elkaar klaar staat en waar je snel op je plek zal zitten. Trekt het je om onderdeel te zijn van een groeiende organisatie? Werk je graag met mooie namen in de technische sector? Dan is dit wellicht de kans om in te stappen binnen deze mooie partij! Neem contact op voor meer informatie!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Jordy Duinhouwer via +31 (0)20 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Rotterdam

Contactpersoon

Jordy Duinhouwer

Senior Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales Engineering

+31 20570 8120 
[email protected] 

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Beschrijving werkgever Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Jordy Duinhouwer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Binnendienst in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures