Vacature 2 Technische Design Engineers regio Rotterdam

Rotterdam

Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Rotterdam, is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van visuele uitingen voor de leisure branche. Cadjobs is voor dit bedrijf op zoek naar 2 CAD Engineers WTB.

Het gaat om 2 rollen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zit je meer aan het begin of eind van de projecten:
- Rol 1: Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van geavanceerde toepassingen. Aan de hand van een schets bedenk je de constructie en werk je deze technisch uit. Daarnaast werk je aan behuizingen van plastic of metaal.
- Rol 2: Je denkt mee in de ontwikkeling van geavanceerde toepassingen en bent vooral verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag naar productie. Je werkt de projecten uit in CAD en CAM.

Functie eisen:
- Afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen of vergelijkbaar.
- Ervaring in een vergelijkbare rol.
- Goede CAD vaardigheden in 2D & 3D.
- Gedegen materialenkennis.
- Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Locatie: Regio Rotterdam

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Beschrijving werkgever Cadjobs is een bemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software. Met onze ‘recruitment-expertise' realiseren wij zo efficiënt mogelijk "the right engineer on the right place".

Opdrachtgevers zijn productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche.

Het Cadjobs hoofdkantoor is gevestigd in een officeloft met een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas, accountmanagers en recruiters opereren echter door het gehele land.

lees meer

Contactpersoon Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Design Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures