Vacature Scrum Master - Rotterdam

Rotterdam

Trinamics
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Je bent Scrum Master van een Agile team. Je faciliteert het team om tot de maximale waarde voor de klant te komen en motiveert de teamleden om continu te willen verbeteren. Jouw rol is om de samenwerking binnen het team te optimaliseren en zo de kwaliteit en performance van het team continu te laten groeien. 


Meer informatie

Als Scrum Master maak je gebruik van de drie pijlers van Scrum: Transparantie, Inspectie en Adaptie. Je bent expert op het gebied van feedback, weet wat de effecten zijn van het geven en ontvangen van feedback en kan dit inzetten waar nodig. Verder help je het team om voorspelbaar te worden. Je bent sparringpartner van de Product Owner om deze in staat te stellen keuzes te maken bij het optimaliseren van businesswaarde en het realiseren van sprintdoelen. Ook beheers je technieken om de Product Owner te ondersteunen bij het opstellen van een productbacklog en bij het aanbrengen van prioriteit. Als Scrum Master voor een ICT team heb je kennis van de organisatie, snap je IT processen en de specifieke samenwerking met de rest van het bedrijf en faciliteer je waar nodig samenwerking tussen de verschillende afdelingen en het team.

lees meer

Eisenpakket
Wat verwachten we van jou?
  • Een neutrale en objectieve blik.
  • Een afgeronde HBO/ WO opleiding.
  • Aantoonbare ervaring in het coachen van mensen en teams.
  • Ruime werkervaring in een Agile omgeving, bijvoorbeeld als Scrum Master.
  • Kennis van en ervaring met het succesvol inzetten van diverse leiderschapsstijlen.
  • Een open en eerlijke communicatiestijl.
  • Minimaal het PSM I certificaat.
  • Je spreekt de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie
Wat kun jij verwachten?
  • Het betreft een opdracht voor 32 uur per week tot minimaal het einde van het jaar. Het is goed mogelijk dat de opdracht zal worden verlengd.
Beschrijving werkgever Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO- en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Food Pharma & Life Sciences, Chemie en Software/IT.

Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau.

Vanuit Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen onderhouden wij met ruim 35 hoogopgeleide consultants contact met opdrachtgevers en technisch specialisten in voornamelijk Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures