Vacature Stelleur (Regio Rotterdam)

Rotterdam

DUS
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij al enige tijd werkzaam als stelleur in regio Rotterdam en op zoek naar een nieuwe baan met goed salaris? Dan zoeken wij jou!


Het bedrijf!

Heb jij passende ervaring als stelleur en ben je snel beschikbaar? Voor jou hebben we mooie én langdurige opdrachten in portefeuille! Voor verschillende bouwbedrijven in de regio Utrecht heeft DUS voor langere periodes projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers.


Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ervaren stelleurs. Op diverse werken stel je verschillende bouwelementen. Een aantal werkzaamheden die je als vakman uit gaat voeren:

  • Het uitzetten en stellen van kozijnen
  • Stellen van bekistingen
  • Spannen en stellen van (metsel)profielen
Over jou

Je hebt ruime ervaring in het maatvoeren en je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je kunt (besteks) tekeningen lezen en weet dit op de juiste wijze te vertalen naar de praktijk. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Teamplayer
  • In het bezit van rijbewijs en VCA
  • Als ZZP-er ben je ook van harte welkom
Aanbod

Naast het werken in een leuk team en het hebben van een mooie baan bieden we je nog meer aan:

  • Salaris dat kan variëren tussen de €2200 en de €3600
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Afwisselende dagen

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.200 - € 3.600 p/m
Beschrijving werkgever Je komt te werken in een jonge organisatie met die actief is in de branches Bouw, Groen, Infra en Techniek. Door ons grote netwerk in deze branches, kunnen en willen wij een langdurige relatie opbouwen met onze vakkrachten. Dit doen we in de vorm van uitzending, detachering, payrolling en werving & selectie.

Bij ons verdien je een goed salaris conform cao en heb je uitzicht op veel werk. Een prettige werksfeer in een afwisselende werkomgeving. Beschik je wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto? Geen probleem, een auto voor woon- werkverkeer is vaak bespreekbaar! Daarnaast verzorgen wij de standaard PBM's, een mooie pensioenregeling en goede balans tussen werk en privé.
En verder? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

lees meer

Contactpersoon Hans den Besten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Stelleur in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures