Vacature Field Engineer – Rotterdam

Rotterdam

Work2GetThere
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Geen dag is hetzelfde als Field Engineer, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam. Beschik je over meerdere jaren ervaring als inmeter of field Engineer? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint jouw dag met een bak koffie op kantoor, even opstarten en een praatje maken met collega’s. Vervolgens ga je naar locatie waar je gaat inmeten van bestaande constructie, je neemt het werk op wat er gedaan moet worden voor het doen van technische inspecties. Je praat op locatie met de opdrachtgevers, projectleiders en monteurs. Hierna ga je terug naar kantoor waar jij diverse engineers werkzaamheden gaat uitvoeren over het net opgenomen werk. Dit betekend tekenen, ontwerpen, construeren en als laatst het maken van detail- en werkplaatstekeningen van staalconstructies. De werkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd in dagdiensten maar, flexibiliteit wordt verwacht bij onvoorziene spoedvragen of storingen.

lees meer

Eisenpakket

Wat neem jij zoal mee?

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een MBO / HBO opleiding Werktuigbouwkunde of bouwkunde of denkniveau opgedaan als ervaring;
  • Je hebt kennis van inmeten, tekenen, calculeren en construeren bij vorige werkgevers;
  • Meerdere jaren ervaring met constructies en montagewerkzaamheden;
  • Je bent leergierig, servicegericht, collegiaal en denkt in oplossingen;
  • Ervaring met 3D pakketten zoals AutoCad en Tekla;
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie

een afwisselende baan

ruimte om je verantwoordelijkheden te pakken en initiatieven te nemen

aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vanuit de organisatie

sfeervolle werkomgeving en collegialiteit

een informele organisatie met een goede naam op de markt


Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij! Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Field Engineer? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt. Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

lees meer

Beschrijving werkgever

Voor een goede klant in de regio Rotterdam zoeken wij voormannen montage / IJzerwerken. De klant is werkzaam binnen de constructiebouw / tankbouw / petrochemie, denk hierbij aan bruggen, bordessen, trappen, tanks, plaatconstructies, hulp- en hijsconstructies en (kleinere) industriële gebouwen.

lees meer

Contactpersoon Work2GetThere
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Field Engineer in Rotterdam