Vacature Projectmanager mobiliteit - Rotterdam

Rotterdam

Movares
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
 • Je werkt aan uitdagende projecten gericht op stedelijke transitie opgaves, mobiliteitstransitie, bereikbaarheid en Smart Mobility. 
 • Je bent de schakel tussen de regionale klant of overheid en de verschillende vakdisciplines binnen Movares.
 • Je bouwt mee aan de groei van Movares Rotterdam. 

Je werft (grote) projecten op het gebied van mobiliteit en trekt het offerteproces. Valt de order? Dan manage je deze projecten op kwaliteit, voortgang én resultaat en stuur je projectleiders en projectteams in verschillende fases van het project aan. Oftewel: jij overziet het project en verbindt alle belangen. Zo bereik je voor alle partijen een zo optimaal mogelijk resultaat. Ieder project weer.

lees meer

Eisenpakket

Anderen motiveren en stimuleren? Daar draai jij je hand niet voor om. Je bent namelijk een natuurlijk leider die mensen makkelijk mee krijgt. Verder heb je een goed gevoel voor commercie en een uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen. Dat laatste is belangrijk om stakeholders met verschillende belangen te kunnen verbinden. Ook vind je het leuk om jouw zakelijke netwerk bij te houden én actief uit te breiden. 

Dit breng je ook mee:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek; 
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als projectleider of projectmanager bij een adviesbureau; 
 • affiniteit met actuele thema’s als mobiliteit, klimaatadaptatie, data- en energietransitie, maar ook technische ontwikkelingen in de infra.

Jouw ontwikkeling bij Movares 
Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk. Dat doen we in talentprogramma’s zoals het Next Step en het Impact Programma, met intervisiegroepen en tijdens kennissessies door ervaren collega’s. Ook hebben we een eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en e-learningmodules. In iedere fase van je loopbaan dagen we je uit om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Daar groeien we samen van.

lees meer

Info salaris Bruto € 4.500 - € 6.500 p/m
Meer informatie

Bij Movares werk je aan projecten die er toe doen. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Omdat we vertrouwen in jou hebben, krijg je bijvoorbeeld direct een vast contract. Ook kun je mede-eigenaar van Movares worden door het kopen van certificaten van aandeel. Verder krijg je: 

 • een salaris tussen € 4.500,- en € 6.500,- bruto per maand; 
 • 36,5 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband); 
 • een winstuitkering en 2,5 % eindejaarsuitkering; 
 • een NS-Business Card; 
 • een laptop, simkaart en telefoonbijdrage; 
 • een ruime pensioenregeling; 
 • ruimte voor het vinden van jouw ideale werk-privé-balans. 

En er is méér. Want werken bij Movares betekent ook:

 • de vrijheid om zelf je werktijden in te delen en zelf te bepalen waar je werkt – op kantoor of thuis; 
 • veel gezelligheid tijdens de activiteiten van onze personeelsvereniging, zoals een pubquiz, workshop of proeverij; 
 • je – als je dat wilt – inzetten voor de maatschappelijk relevante projecten van de Movares Foundation. 

lees meer

Beschrijving werkgever Movares Nederland is het advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert in de volle breedte op de volgende gebieden:

Mobiliteit
Heavy Rail
Light Rail
Infra
Ruimtelijke inrichting
Water
Energie

Onze visie

Onze naam staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers van een bereikbare en leefbare omgeving. Dit doen we door onze kennis en kunde maximaal in te zetten voor de continuïteit, veiligheid en duurzaamheid van de maatschappelijk onmisbare functies mobiliteit, energievoorziening en waterbeheer.

Motto: ‘Wij verbinden'

De essentie van ons werk bestaat uit het leggen van verbindingen. In relatie met velen zowel binnen als buiten het bedrijf worden daarbij adviezen en producten gegenereerd die meerwaarde hebben. Hierbij valt te denken aan contacten van onze medewerkers met opdrachtgevers, medewerkers, potentiële werknemers, instanties en bedrijven die complementair zijn aan ons in hun kennis en kunde. Het is deze veelheid aan contacten die waarde toevoegt. Deze weerspiegelt zich in onze projecten. Last but not least streven we in onze projecten naar een concrete bijdrage in termen van duurzaamheid. Omdat – wij ervan overtuigd zijn dat uiteindelijk alles met alles verbonden is en wij als mens leven van en voor onze verbinding met de wereld om ons heen.

lees meer

Contactpersoon Movares
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Rotterdam