Vacature Magazijnmedewerker - Rotterdam

Rotterdam

LogIQ
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever verzorgt alle transportdiensten die richting de zeehavens gaan. Dit gaat hen ontzettend goed af want zij zijn inmiddels een hele bekende speler op zowel internationaal als nationaal gebied. Dit bedrijf staat bekend om hun enthousiasme, hun 'ontzorgende' service en het persoonlijke contact. Zij hebben 2 locaties waar zij hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn en alle transportvragen kunnen oplossen.  

Wat ga jij doen?

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een magazijnmedewerker die in de loods verantwoordelijk is voor het logistieke proces. Jij als magazijnmedewerker kent het logistieke proces van A tot Z en weet als geen ander hoe de orders verzameld moeten worden, pallets moet stapelen en deze klaarzetten voor transport. Het is van belang dat je ervaring hebt als magazijnmedewerker en dat je goed overweg kan met de heftruck en EPT. Het is aan jou de taak om samen met jouw andere 8 collega's de goederenstroom optimaal te laten verlopen. 

Het gaat om een fulltime werkweek van maandag tot en met vrijdag die bestaan uit avonddiensten die starten om 16:00 uur. Ook komt het voor dat je werkt op een zondag van 14:00 uur tot 19:00 uur tegen 200%.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de gemotiveerde Magazijnmedewerker die wij zoeken? Neem dan contact op via [email protected] of bel ons op 0180-24 00 00.

lees meer

Meer informatie
  • Salaris conform CAO opdrachtgever
  • Uitzicht op een vaste baan
Contactpersoon LogIQ
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Rotterdam