Vacature BIM Coördinator bouw - Rotterdam

Rotterdam

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend bedrijf. Voor hun vestiging in de regio Rotterdam zoek ik een gedreven kandidaat voor de functie van BIM Coördinator bouw. In deze taak ben je verantwoordelijk voor het implementeren van BIM binnen een vestiging en daarnaast ondersteun je de projecten. Je bent een teamspeler die de samenwerking verzorgt tussen de verschillende functies en afdelingen.

Bel mij mijn mobiele nummer 0630449976 om meer te weten te komen over de functie van BIM Coördinator en over de desbetreffende opdrachtgever. Je kunt mij ook een mail sturen naar [email protected]

 • Verantwoordelijk voor de BIM-implementatie binnen de vestiging
 • Trainen en instrueren van collega’s en ketenpartners
 • Helpt met het ontwikkelen van nieuwe BIM-projecten
 • Sturend op de BIM-facetten
 • Het controleren van bestektekeningen, plattegronden, werktekeningen en detailtekeningen
 • Samenwerken met interne en externe collega’s om projecten goed te laten verlopen
 • Op de hoogte van meest actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • Periodiek overleg met BIM Coördinatoren van andere vestigingen

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een hbo-diploma bouwkunde
 • Pionier op het gebied van BIM
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Communicatief en organisatorisch vaardig
Info salaris Bruto € 2.700 - € 4.000 p/m
Meer informatie
 • Salarisindicatie: € 2.700 - € 4.000
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden binnen een gerenommeerd bedrijf
 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Een uitdagende baan in de regio Rotterdam
Solliciteren bij

Wij zoeken een analytisch en oplossingsgerichte kandidaat met oog voor detail. Voor de functie van BIM Coördinator bouw heb jij ruime werkervaring, bijvoorbeeld als ervaren werkvoorbereider in de bouw of projectcoördinator in de bouw. Daarnaast beschik je over een hbo-diploma bouwkunde.

Je bent enthousiast over verschillende soorten bouwprojecten en het lijkt jou een leuke uitdaging om BIM binnen de vestiging in de regio Rotterdam naar hoger plan te tillen. Bel mij op 0630449976 om meer te weten te komen over de functie van BIM Coördinator en over dit landelijke bouwbedrijf. Je kunt mij ook een mail sturen naar [email protected]

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Mark Sluiter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BIM Coordinator in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures