Vacature Servicemonteur elektrotechniek - Rotterdam

Rotterdam

Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Jij wilt toch ook liever een carrière op maat, in plaats van te werken in een keurslijf? Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom gaan we vanaf jouw eerste werkdag het gesprek met je aan. We stellen je vragen over jouw wensen, ambities en persoonlijke uitdagingen én luisteren naar de antwoorden. Soms zijn die vragen makkelijk, soms een stuk lastiger, maar samen zorgen we ervoor dat jij met een glimlach naar je werk gaat en met een glimlach weer thuis komt. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Als Servicemonteurs Elektrotechniek kom je op locaties die de meeste Nederlanders nooit van binnen zullen zien. Jij verzorgt namelijk het onderhoud van bijzonder Rijksvastgoed in jouw regio. Wat dacht je bijvoorbeeld van musea, schietbanen, ambassades, politiebureaus en gevangenissen? Je maakt écht van alles mee in deze baan! Jij ondersteunt de Service Technicus en zorgt ervoor dat alle gebouwgebonden installaties blijven werken zoals het hoort. Je lost eventuele storingen zelfstandig op en draait om de vier weken mee in de storingsdienst.

· Jij helpt met de diagnose opstellen bij storingen en lost het vervolgens deskundig op

· Jij controleert de staat van het onderhoud en zorgt dat installaties blijven functioneren

· Jij bent altijd op de hoogte van de laatste vakkennis en houdt je administratie keurig bij

lees meer

Eisenpakket

Functie eisen

Werken aan bijzondere panden zoals Rijksvastgoed vraagt om technisch goed onderlegde professionals. En om monteurs die extra voorschriften en veiligheidseisen als een uitdaging zien. Om de verantwoordelijkheid van deze functie aan te kunnen heb je relevante werkervaring nodig.

Jij snapt daarnaast dat je het visitekaartje van onze organisatie bent en staat de klant daarom altijd vriendelijk en professioneel te woord. Dankzij jou maakt niemand zich zorgen en kan iedereen comfortabel zijn of haar werk uitvoeren. Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden?

· Je hebt een MBO-3 opleiding richting Elektrotechniek

· Je moet in aanmerking komen voor een Verklaring Omtrent Gedrag

lees meer

Meer informatie

Jij krijgt hier de kans om te groeien in je vak én als mens. Vooral dat laatste vinden wij belangrijk als familiebedrijf. Jouw rol binnen onze organisatie kan namelijk veranderen, maar als mens moet je hier jezelf kunnen blijven. Daarom gaan wij het gesprek aan en leren we jou écht kennen. Zo kunnen wij als werkgever het meeste voor jouw werkplezier betekenen. Met behulp van onze eigen academy kunnen we jou altijd laten blijven leren.

Jouw nieuwe baan komt met veel verantwoordelijkheden en daar wordt je goed voor beloond. Werken bij ons betekent voor jou als Servicemonteur Elektrotechniek;

· Een goed salaris tussen € en € afhankelijk van jouw relevante ervaring

· Aanvullende vakantiedagen in de vorm van ADV

· Uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling in een eigen academy

· Een hecht team van collega’s die altijd klaar staan voor je

· De kans om op bijzondere werklocaties te komen, die de gemiddelde Nederlander nooit zal zien

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en dit innovatieve bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen. 

lees meer

Beschrijving werkgever

Jouw nieuwe werkgever is een innovatief familiebedrijf waar zorgen voor een ander in het DNA zit. Als werkgever zorgen we voor onze mensen, dat is tenslotte familie. Als technisch dienstverlener zorgen we ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen werken in de gebouwen die wij onderhouden. Tevreden klanten zorgen op hun beurt weer voor de beste reclame. En voor brood op de plank. Als ondernemers zorgen we er ook nog voor dat de wereld van morgen mooier, veiliger en gezonder is dan de wereld van vandaag. Dat doen we door duurzaamheid en innovatieve technieken hoog in het vaandel te houden.

Op al onze kantoren vind je hechte teams van professionals die regelmatig met elkaar optrekken. Het kan niet alleen maar werken, werken, werken toch? Gezellige borrels, regelmatige uitjes en vakinhoudelijke trainingen zorgen voor een succesvol team van collega’s.

Jouw standplaats wordt Rotterdam, één van onze grootste kantoren in een prachtig nieuw pand vlakbij de Van Brienenoordbrug. Je sluit aan bij 150 collega’s die gezelligheid en ondernemerschap perfect in balans houden. Mensen zijn hier trots op de club en op elkaar. Hun motto: kansen zien en kansen pakken!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Elektrotechniek in Rotterdam