Vacature Werkvoorbereider Bouwkunde - Rotterdam

Rotterdam

DIT Personeel
  • DIT Personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Wil jij voor een middelgrote ontwikkelende hoofdaannemer werken en wil je concreet een bijdrage leveren aan het woningtekort in Nederland? Lees dan verder!

Als Werkvoorbereider Bouwkunde heb je een afwisselende functie waarin je voor meerdere opdrachtgevers en aan verschillende projecten werkt van start tot finish! Je bent verantwoordelijk voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daarbij tijd, budget en techniek. Je zorgt ervoor dat materiaal, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. De uitvoering van jouw projecten zijn met name gericht op nieuwbouw van woningen en utilitaire panden en groot onderhoudsprojecten.

Naast je taken als Werkvoorbereider Bouwkunde krijg je de mogelijkheid je te verbreden op het gebied van projectcoördinatie en –leiding. Vanzelfsprekend gebeurt dit met de ondersteuning die jij nodig hebt. Kortom een afwisselende en uitdagende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en doorgroeipotentie! Dit kunnen vrijstaande villa’s, projectmatige woningbouw, maar ook projecten zoals appartementen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, winkels en recreatiewoningen. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen.

Onze relatie is al bijna een eeuw werkzaam binnen de bouw en ontwikkeling in Zuid-Holland Of het nu gaat om ontwikkeling of realisatie, zij stellen altijd de mensen centraal en streven naar langdurige samenwerking. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt.

lees meer

Eisenpakket
Over jou
Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en netjes kan werken en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus.
Verder breng jij het volgende mee:

• Minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider Bouwkunde;
• Afgeronde opleiding MBO/HBO Bouwkunde;
• Je werkt gestructureerd en bent communicatief en organisatorisch sterk;
• In bezit van Rijbewijs B;

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 3.300 - € 4.200 p/m
Meer informatie
Wat wij jou bieden
•Salarisrange € 3300-4200,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
•Goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

lees meer

Beschrijving werkgever Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen. Wij hebben jou het volgende te bieden:

- Goed salaris, conform (of boven) Cao
- Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)
- Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)
- Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komt
- Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
- Transparant en informeel contact met een vast contactpersoon

lees meer

Contactpersoon Daniel Lamandassa
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Bouw in Rotterdam