Vacature Cost Engineer Calculator - Rotterdam

Rotterdam

W&S Detachering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wij hebben een vacature openstaanvoor een Cost Engineer

Er wordt niet standaard vanuit bestek gecalculeerd, maar er wordt gekeken naar de vraag van de klant om vervolgens een advies op maat te kunnen geven. Jij maakt het verschil bij het aannemen van een opdracht. 

Je bepaalt zelfstandig kostprijzen (met name op Data- en/of Glasvezelprojecten) en bent verantwoordelijk voor het calculeren van een kosteneffectief ontwerp. Vanaf het bestek tot de afronding, maar ook alleen vanaf de schets. 

Je registreert en plant tender- en calculatieprojecten in. 

Je overlegt met de afdeling inkoop, Projectleider en/of manager over (kost- en commerciële) prijzen voor materialen en uitbesteding van werkzaamheden. 

Je bepaalt de uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes, hoeveelheden en de projectplanning. 

Je bent verantwoordelijk voor het maken van risicoanalyses en schrijven van toelichtingen op jouw calculatie. 

Je begeleidt onze Trainee / Junior collega. 

Dit maakt het leuk! 

Je krijgt een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Je werkt continue onder spanning en bent onderdeel van een team met professionele techneuten. Je staat er nooit alleen voor. 

Dit breng je mee! 

Je hebt een stabiel cv met langere dienstverbanden en hebt als Calculator ervaring met glasvezel en databekabelingen. Daarnaast is civiele kennis gewenst. Door jouw ervaring als bijvoorbeeld Projectleider, Calculator of Monteur heb je civiele kennis en weet jij wat er ‘buiten’ van toepassing is (omgevingsmanagement, vervuilde grond, vergunningen e.d.). We zoeken overigens geen traditionele Calculator die vanaf bestekken en een scherm werkt, maar een Cost Engineer omdat we meer initiatief vragen. 

Als persoon ben je leergierig, sta je positief in het leven en ben je in staat goed door te vragen. Je werkt zelfstandig, werkt nauwkeurig, bent kostenbewust en resultaatgericht. 

Dit bieden wij!

Een vaste baan bij een mooie organisatie waar je nog echt mee telt als persoon. 


lees meer

Beschrijving werkgever WS Detachering heeft een groot aantal technische vacatures beschikbaar in de installatietechniek, elektrotechniek, bouw, civiele techniek en werktuigbouwkunde.
Ben je op zoek naar een baan in de installatietechniek of ben je toe aan een nieuwe stap in de elektrotechniek bekijk dan snel onze technische vacatures want WS Detachering heeft jouw nieuwe baan!

Wij hebben de vacatures zo gecategoriseerd dat je makkelijk je nieuwe baan kan vinden.

We zijn doorlopend op zoek naar tekenaars, engineers, monteurs en projectleiders op elk niveau.

lees meer

Contactpersoon W&S Detachering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cost Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures