Vacature Werkvoorbereider E - Rotterdam

Rotterdam

BOEG
  • BOEG Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Introductie

Jij wilt de klant ontzorgen en kan in een hectische omgeving snel schakelen. Je weet prima het overzicht te bewaken over meerdere contracten die tegelijkertijd lopen. Als werkvoorbereider elektrotechniek draag jij zorg voor de optimale voorbereiding zodat de bouwmaterialen precies op tijd op locatie zijn en dat het door de juiste monteurs wordt uitgevoerd. Je bent een belangrijke schakel tussen engineers, projectmanagement en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dankzij jou lopen de projecten precies volgens schema.


Functie

Als werkvoorbereider E beweeg jij je moeiteloos tussen alle betrokken partijen, zoals de projectmanagers, uitvoerende collega’s en van leveranciers tot de onderaannemers. Je onderhoudt het contact met de leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens beoordeelt, plant werkzaamheden voor monteurs in en je zorgt dat materiaal altijd op tijd aanwezig is. Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm van het desbetreffend project. Regelmatig ben jij op de bouwlocatie te vinden voor een overleg met het bouwteam. Belangrijk binnen jouw rol is om de lijnen kort te houden, zodat jij vooraf altijd kan inschatten of er meer- of minderwerk is en alles natuurlijk volgens planning verloopt. Ook hou jij oog op het financiële plaatje. Kortom je fungeert binnen deze functie echt als een spin in het web.

De installaties waar jij mee te maken krijgt binnen jouw projecten zijn noodaggregaten, voedingssystemen en technische automatisering. De locaties maken de projecten complex. Deze zijn namelijk vaak door veel mensen in gebruik en daarom des te belangrijker dat de beste noodstroomvoorziening geleverd wordt, de elektriciteit van datacentra nooit uitvalt en het personeel in overheidsgebouwen altijd hun werk kan blijven doen. Jij weet dat de bouwtijd soms kort kan zijn en daarom vraagt dit om een doordachte planning. Als werkvoorbereider ben je overal op voorbereid: jij zorgt dat jouw planning altijd klopt!


Eisen
  • Minimaal een MBO 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau
  • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie
  • Bij voorkeur kennis van Revit en BIM. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Hulp van collega’s is altijd aanwezig en je kunt hier trainingen voor volgen

Voorwaarden

Onze opdrachtgever staat bekend om hun prettige werksfeer waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan en je regelmatig bij elkaar komt om jullie successen te vieren. Een goede balans tussen werk en privé staat hoog in het vaandel. Jij zal uiteraard ontvangen worden met een warm welkom en een mooi inwerktraject. Jij wordt gekoppeld aan een buddy die jou de weg zal wijzen.

Het salaris wordt gebaseerd op leeftijd, capaciteiten en prestaties. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Kleinmetaal. Binnen deze organisatie heb jij veel groeimogelijkheden via een eigen academie. Je collega’s zijn loyaal en houden van gezelligheid.


Extra

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag meer weten? Solliciteer dan via de button of neem contact op via mijn contactgegevens. Ik vertel je graag meer!


lees meer

Beschrijving werkgever BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Fleur van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Rotterdam