Vacature Elektromonteur - Schiedam

Schiedam

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Vast werk voor een échte ervaren elektromonteur (elektricien)

Jij, als vakbekwame en ervaren elektromonteur, hebt minimaal 2 jaar ervaring bij een installatiebedrijf en bent op zoek naar vast werk voor 40 uur per week tegen een uitstekend salaris. Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als elektromonteur vinden wij zeker zo belangrijk.

Flextra biedt:

Naast een goed salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking. Zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar. De Flextra-Groep staat al ruim 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, de uitstekende en stipte betalingen, de goede secundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’s voor onze échte elektromonteurs. Daarnaast komen we zelf uit de installatiebranche en spreken we jouw vaktaal en hebben we waardering voor jouw vakmanschap.

Als ervaren elektromonteur kun jij:

Jij bent die elektromonteur die zijn vak verstaat en altijd op zoek is naar “spanning”. Flextra heeft werk in de woningbouw, utiliteitsbouw, maar ook in de industrie. Laat ons weten op welk gebied jouw expertise ligt. Is dit panelenbouw, industrie, woningbouw, utiliteitsbouw, scheepsbouw, zorgcentra, data, communicatie, beveiliging, laagspanning, infra, hoogspanning, meet en regeltechniek, onderhoud of iets anders? Een geldig VCA-diploma is voor deze vacature elektromonteur verplicht. Indien je VCA is verlopen, kun je deze gratis via Flextra opnieuw behalen. Aangezien het werk in de regio Schiedam is, zou het erg prettig zijn als je ook in de regio Schiedam woont. Bijvoorbeeld in Vlaardingen, Charlois, Pernis of Feijenoord.

Flextra garandeert:

Flextra is een prettige werkgever in de installatiebranche die rekening houdt met de kwaliteiten en voorkeuren van haar elektromonteurs. Wij bieden jou langdurig werk aan bij jou in de regio. Je krijgt een persoonlijk accountmanager toegewezen, die op de hoogte is van je ervaring en je wensen met betrekking tot het werk. Wij koesteren onze vaklieden en bieden volop kansen om jezelf continu te blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Jij bent die elektromonteur die zichzelf wil blijven ontwikkelen! Solliciteer dan nu op deze functie en wij doen je een niet te weigeren voorstel.

lees meer

Beschrijving werkgever In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra's en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM's en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

lees meer

Contactpersoon De Flextra-Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Schiedam