Vacature Ervaren Uitvoerder Riolering - Den Haag

Den Haag

Continu
  • Continu Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan medewerkers van de toegewezen projecten, waaronder bouwplaatsmedewerkers, assistent-uitvoerders en grondwerkers. Jij bepaalt een zo efficiënt mogelijke inrichting van de bouwplaats en bewaakt van de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal en tijd. Je overlegt als uitvoerder regelmatig met andere leden van het projectteam. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, gebruikers, toeleveranciers en onderaannemers. Je treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten en werkt onder de hoofduitvoerder of projectleider.

Ken jij de GWW en riolering op je duimpje? Wil jij werken in een andere omgeving met innovatieve technieken?

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie ben ik vooral op zoek naar kandidaten met de juiste mentaliteit en ambitie. Wanneer je minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bij voorkeur Civiele Techniek in bezit hebt en je herkent je in:

- Goede communicatieve vaardigheden, je hebt humor

- Je begrijpt de verschillende contractvormen, ook de financiële aspecten (UAV-GC)

- Een flinke dosis enthousiasme, plezier in het werk en aandacht voor je omgeving dragen er toe bij dat je tot goede resultaten komt

- Je beschikt over de gave zelfstandig te opereren en tegelijkertijd samen te werken met collega's om het project gerealiseerd te krijgen. Je moet je thuis voelen in een organisatie waar innovatie en flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

- Verder zoeken wij een kandidaat met minimaal een MBO opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek met minimaal 5-10 jaar werkervaring in een civieltechnische werkomgeving als uitvoerder. Je vindt het leuk om in een team van gedreven collega's te werken en je vindt het prettig dat er vanuit de organisatie in jou geïnvesteerd wordt.

lees meer

Meer informatie

- Marktconform salaris

- Uitstekende secundaire voorwaarden

- Doorgroeimogelijkheden

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler binnen de rioolrenovatie. De klanten zijn voornamelijk gemeenten. Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en veiligheid. Onze opdrachtgever is op zoek om potentiële werknemers voor een lange termijn te binden. Het bedrijf biedt werknemers veel zelfstandigheid, ruimte en verantwoordelijkheid.

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Rioolmonteur in Den Haag