Vacature Tekenaar/werkvoorbereider (AutoCAD/NLCS) Zuid Holland - Waddinxveen

Waddinxveen

Continu
 • Continu Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voor een goede klant zijn wij op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider civiele techniek. In deze functie ben je voornamelijk bezig met maken van tekeningen in AutoCAD, volgens de NLCS systematiek. Daarnaast houdt je je bezig met onder andere het uitwerken van bestekken, en het aanvragen van vergunningen. De projecten waar je je mee bezig gaat houden variëren sterk, maar vallen vrijwel altijd binnen de droge infrastructuur. Je bent door ervaring breed georiënteerd, maar wel bereid om je verder te ontwikkelen op het gebied van onder andere aanleg/reconstructie van wegen, woonwijken en bedrijventerreinen.

In deze functie ga je voornamelijk tekenen, de taken als werkvoorbereider zullen ongeveer 20% van je tijd in beslag nemen, maar zijn hierdoor niet minder belangrijk. Structuur tijdens het tekenproces is van groot belang, net zoals goede AutoCAD vaardigheden, ervaring met NLCS is een pré. Samenwerking met andere disciplines is geen probleem, je bent flexibel, en werkt met het oog op kwaliteit.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een relevante opleiding (civiele techniek of vergelijkbaar) op mbo-niveau (of hoger) afgerond, en bent leergierig;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, méér is altijd mooi meegenomen;
 • Je hebt interesse voor RAW-bestekken, vergunningen, en het aanvragen van vergunningen. De grondbeginselen zijn je bekend, en je wilt je hierin verder ontwikkelen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het project waar je aan werkt;
 • Jij bent de AutoCAD en NLCS expert!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie

Continu is een technisch intermediair in de civiele techniek, en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je op termijn de vaste kern van het bedrijf gaat versterken.

In deze functie met veel verantwoordelijkheid krijg je natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zij bieden jou alle faciliteiten om jouw vak op het hoogste niveau uit te kunnen voeren en door te groeien.

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk adviesbureau dat veelzijdigheid en kwaliteit combineert met pragmatische ideeën op het gebied van ruimtelijke (her)inrichting. Dit bureau houdt zich bezig met projecten gerelateerd aan onder andere de (her)inrichting van gebieden, aanleg/reconstructie van wegen, riolering, woonwijken en bedrijventerreinen.

Je toekomstige collega’s zijn echte doeners, gemotiveerde mensen met gevoel voor hun vak, eerlijkheid en openheid staan hier in een hoog vaandel. Samenwerking binnen het team is zeer belangrijk, er heerst dan ook een redelijk informele werksfeer. De organisatie is niet erg hiërarchisch ingesteld, de directeur zal je geregeld spreken, mits hij niet buiten de deur is voor een klus. Ook wordt er regelmatig tijd gemaakt voor een feestje om je collega’s beter te leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Waddinxveen