Vacature Technicus Elektrotechniek (Allround monteur E) - Groningen

Groningen

SOLIDUS SOLUTIONS
  • SOLIDUS SOLUTIONS
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Technicus Elektrotechniek (Allround monteur E)
Oude Pekela Converting

Enig idee welke technieken er allemaal komen kijken bij de productie van massief kartonnen verpakkingen? Waarschijnlijk niet. Dat is ook logisch, want de ontwikkelingen gaan snel en we blijven onze productieprocessen ontwikkelen om steeds efficiënter en slimmer te produceren. Onze technici spelen hier een belangrijke rol in. Zij zijn allround inzetbaar, werken zelfstandig of in teamverband in onze sterk geautomatiseerde productie omgeving.

Zij zorgen ervoor dat alle productiemiddelen zoals bijvoorbeeld moderne drukmachines, vouw/plakmachines, stansmachines, ABB robots of zelfrijdende heftrucks continu in perfecte staat verkeren. Zodat we onze kwalitatief hoogwaardige producten steeds op tijd kunnen afleveren en de hoge verwachtingen van onze klanten blijven inlossen.

Over de functie
Als technicus Elektrotechniek voer je preventief en correctief onderhoud uit aan machines en installaties. En word je intensief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van onderhoudstops. Met zoveel techniek om je in te verdiepen snappen wij natuurlijk dat je tijd nodig hebt om je tot allround monteur te ontwikkelen. Maar dat is meteen ook de uitdaging en veelzijdigheid in deze leuke functie!

Je staat er natuurlijk niet alleen voor en komt te werken in een enthousiast en professioneel team. Met fijne collega’s die zich vaak hebben ontwikkeld tot expert op een deelgebied. Zij delen ook graag hun kennis met jou zodat je snel in staat bent om zelfstandig de technische staat van machines te beoordelen en storingen kunt analyseren en oplossen. Jij zorgt natuurlijk ook voor de technische administratie van de verschillende activiteiten in het onderhoudssysteem, past de tekeningen aan en rapporteert over de voorgang.

En als je volledig bent ingewerkt zetten we je ook graag in om zelfstandig onderhoudsprojecten uit te voeren van de voorbereiding en de planning tot de uitvoering daarvan.

lees meer

Eisenpakket Onze verwachtingen
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 afgerond (Elektrotechniek of Mechatronica of daarmee vergelijkbaar) en al enige ervaring als allround monteur E in een industriële omgeving.
  • Je hebt ook enige kennis van mechanisch onderhoud hydrauliek en pneumatiek, analysetechnieken en opsporen van storingen en affiniteit met werktuigbouwkundig onderhoud.
  • Je bent bereidheid om te investeren in je eigen ontwikkeling door specifiek opleidingen en cursussen te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van PLC besturingen, lager technieken, pneumatiek & hydrauliek en industriële elektronica.
Jouw profiel
Jij bent leergierig en proactief als het gaat om het oplossen van technische problemen en het verbeteren van ons machinepark. Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht in onze soms hectische productieomgeving. Als geen ander weet je dat continu optimaliseren en verbeteren teamwerk is en daarom zorg je voor een goede samenwerking met onze operators. Niet alleen om beter inzicht te krijgen in de onderhoudsvraag, maar ook om te instrueren en adviseren.

Ons aanbod
Als Technicus Elektrotechniek geef je je loopbaan een passend vervolg in een dynamische en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen.

Meer over SOLIDUS SOLUTIONS
Je komt terecht bij een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de wereld van massief karton en duurzame verpakkingen. Van verpakkingen voor fruit tot bordspellen en puzzels: onze kartonoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, ongeveer 1500 collega’s, 18 productielocaties in verschillende Europese landen en een verkoopkantoor in Costa Rica zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Bij SOLIDUS SOLUTIONS Converting in Oude Pekela werken ruim 100 betrokken collega’s. Onze technische dienst bestaat uit 9 technische specialisten. Je werkt in tweeploegendienst met een consignatie rooster (1 x per 4 weken ben je oproepbaar voor technische storingen in de weekeinden).

Interesse?
Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Technicus Elektrotechniek t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 25 juli 2021.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Cor Steding (Technisch Manager) of met Mark Kwant, tel. 0031 (0)6 28969900. 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

lees meer

Meer informatie SOLIDUS SOLUTIONS is op zoek naar een Technicus Elektrotechniek. Heb jij enige kennis van mechanisch onderhoud en wil jij zorgen voor de technische administratie van de verschillende activiteiten? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround Technicus in Groningen