Vacature Operator - Heerenveen

Heerenveen

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

WIj zijn opzoek naar een hard werkende enthousiaste operator/teamleider die graag de handen uit de mouwen steekt en aan de slag wil! Ben jij degene die wij zoeken reageer dan snel.

Wat bieden wij jou
  • 13,50 euro per uur
  • Uitzicht op vast contract bij werkgever
  • Super werkgever met veel extra's
Wie ben jij
  • Je bent een harde werker als operator
  • Werken in teamverband is wat je het liefst doet
  • Geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit;Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent positief en leergierig ingesteld
  • Je bent in de gelegenheid om op locatie in Heerenveen te komen.
Wat ga je doen

Je werkt aan een nieuwe high tech inpaklijn en verzorgt het correct inpakken van onze kunststof platen. Je zorgt hiervoor dat alles in kan en kruiken is.

Waar ga je werken

Dit bedrijf is een sterk groeiende organisatie die in diverse landen online kunststof plaatmateriaal levert aan zowel consumenten als bedrijven.

Sollicitatie

Als jij op zoek bent naar deze baan voor de lange termijn kun je het beste via de knop solliciteren dit aan ons laten weten. Twijfel je of je bij deze vacature past? Bel dan eerst even met 0513-641330, we helpen je dan graag verder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Info salaris Bruto € 13,50 p/u
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Beschrijving werkgever Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Heerenveen