Vacature Servicetechnicus werktuigbouwkunde - Amersfoort

Amersfoort

ELLBRU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wil jij werken in een dynamisch team waarbij geen dag hetzelfde is? Heb jij een passie voor gebouwgebonden installaties en houd jij je graag bezig met service en onderhoud? Lees dan snel verder, want dan is de rol als servicetechnicus werktuigbouwkunde wellicht iets voor jou!


Organisatie

Bij onze opdrachtgever werken dagelijks 7000 medewerkers binnen de gehele organisatie die is opgesplitst in meerdere bedrijven. Hieronder valt ook utiliteitsbouw binnen de installatietechniek waar om en nabij 2500 medewerkers werken en die verzorgen onder andere het beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast realiseren ze nieuwbouw en modificaties van (grote) utiliteitsprojecten. Dit doen ze door het hele land met focus op de Randstad. Het is een platte organisatie met hechte teams en korte lijnen, waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft, namelijk mooie projecten realiseren en technische oplossingen bieden voor een comfortabele werk- en leefomgeving. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een servicetechnicus werktuigbouwkunde

Je komt in de regio Amersfoort te werken in een team bestaande uit een contractmanager, contractbeheerder en servicemonteurs en -technici. De teams zijn multidisciplinair ingericht en bestaan uit 5-10 medewerkers. Ontwikkeling staat voorop en je kiest zelf in welke discipline(s) je je wilt specialiseren. Naast het harde werken wordt er ook gelachen en geïnvesteerd in teambuilding en gezelligheid.


Functieomschrijving

Als servicetechnicus werktuigbouwkunde ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van storingen in en reparatie aan gebouwgebonden installaties binnen de utiliteit. Dit doe je voor klanten als bijvoorbeeld gemeentes, ziekenhuizen of onderwijs- en zorginstellingen. Je signaleert dreigende defecten en gebreken. Ook zorg je voor de uitvoering van reparaties, de vervanging van onderdelen van de installaties en de functionele inspectie. Je bepaalt zelf de planning en stemt goed met de klanten af wanneer je op inspectie komt wat veel zelfstandigheid vraagt. Naast het controleren van de werkzaamheden van onderaannemers stel je voor de vereiste administratieve werkzaamheden werk- en inspectierapporten op. Je werkt met verschillende technieken. Denk hierbij vooral aan koeltechnieken, stookinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en meet en regeltechniek, maar ook kan je te maken krijgen met (brand)beveiligingstechniek.


Functie-eisen

Om via ELLBRU als servicetechnicus werktuigbouwkunde te kunnen werken voldoe je aan onderstaande functie-eisen:

  • Minimaal MBO niveau-4 opleiding richting werktuigbouwkunde (en/of installatietechniek)
  • 3 jaar relevante werkervaring als servicemonteur of servicetechnicus
  • Je hebt affiniteit met elektrotechniek
  • Je bent in bezit van een geldig VCA-diploma
  • Je geeft duidelijk advies en kan jouw technische keuzes goed onderbouwen
  • Je stelt prioriteiten, bent zelfstandig en streeft naar het beste resultaat
  • Uitstekende schriftelijke en communicatieve beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van een rijbewijs B
Ons aanbod

Een veelzijdige functie met veel eigen verantwoordelijkheid en veel kansen op het gebied van groei. De kans om in een leerzame omgeving met een energiek en klantgericht team te werken. Wij bieden een goed salaris (€3.000 - €3.800 bruto per maand op basis van kennis en ervaring) met bijbehorende marktconforme secundaire voorwaarden. Daarbij krijg je trainingen en volop kansen om je te ontwikkelen en verder te specialiseren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 3.000 - € 3.800 p/m
Beschrijving werkgever Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dat goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dat is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werktuigbouwkundige in Amersfoort