Vacature Elektrotechnisch monteur (phalaenopsis) - Zuidbroek

Zuidbroek

Kasgroeit
 • Kasgroeit Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Voor een kwekerij met locaties in Zuidbroek en Sappemeer zijn wij op zoek naar een Elektrotechnisch monteur met leidinggevende kwaliteiten.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een glastuinbouwbedrijf gespecialiseerd in het kweken van Orchideeën. Op een oppervlakte van 12,5 HA, verspreidt over 4 locaties in Zuidbroek en Sappemeer, worden dagelijks door ca. 180 medewerkers de orchideeën onder de best mogelijke omstandigheden geproduceerd. Wij leveren jaarlijks door heel Europa 7,5 M orchideeën die voldoen aan strenge klant- en kwaliteitseisen. De organisatie groeit en professionaliseert steeds door.

Functie
Als elektrotechnisch monteur neem je het voortouw binnen onze technische dienst, bestaande uit 4 TD medewerkers. Je krijgt de kans te werken aan een prachtig en divers machinepark. Je voert reparaties uit aan de opgestelde apparatuur, op onze vier locaties. Opgestelde apparatuur bestaat uit verschillende types WKK, verwarmings- en koelsystemen, waterbehandelingsinstallaties, voeding- en waterafgifte installaties, oppot machines, transportsystemen, klimaattechniek etc. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de goede werking, betrouwbaarheid van machines, gebouwen en elektrotechnische installaties. Naast het uitvoeren van de dagelijkse onderhoudsklussen denk je ook graag mee aan technische oplossingen die het productieproces efficiënter maken. Met een klein team vorm je de technische kern van ons bedrijf.

 • Het proactief inspecteren en repareren van essentiële machines/installaties om storingen te voorkomen.
 • Het repareren van machines/installaties die defect zijn gegaan.
 • Alle reparaties dienen veilig en vakkundig uitgevoerd te worden.
 • Het waar nodig aansturen van de technische dienst collega’s of ingehuurde aannemers v.w.b. veiligheid, kwaliteit van werk en productiviteit.
 • Het op orde en aangevuld houden van relevante en kritische onderdelen.
 • Na een inwerkperiode ben je bereid om mee te draaien in het storingsdienst rooster.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt technisch inzicht en bent minimaal in het bezit van een MTS diploma; richting elektrotechniek en in bezit van Vca-certificaat of bereid deze te behalen.
 • Je hebt ten minste 3 jaar ervaring als elektrotechnisch monteur in een productie omgeving, in de glastuinbouw is een pre.
 • Je bent oplossingsgericht, kunt prioriteiten stellen en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je een open persoon met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een proactieve werkhouding; type “handen uit de mouwen” en geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Meer informatie
 • Een afwisselde baan in een bloeiende innovatieve internationaal opererende organisatie met familiale werksfeer
 • Een aantrekkelijk salaris
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
Beschrijving werkgever Wij zijn de spin in het web van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, studenten en opleidingsinstituten. Wij voeden de glastuinbouwsector met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die werken in een prettige omgeving en in een goede relatie met hun werkgever.

Glastuinbouw, iets voor jou?
Wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat de glastuinbouw een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie is. Duurzame ontwikkeling en hightech innovatie gaan in de glastuinbouw hand in hand. Daarmee zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld. Tegelijk houdt het dagelijkse werk tussen de planten ons met beide benen op de grond. Spreekt die combinatie je aan? Dan is een baan of een stage in de glastuinbouw echt iets voor jou. Wij helpen je bij het vinden van werk dat bij je past.

Groeien in de glastuinbouw
De glastuinbouw is bij uitstek een sector waarin je als professional kunt groeien en bloeien. Je hebt enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Kasgroeit adviseert niet alleen over opleidingen en cursussen, maar biedt ook loopbaanadvies. We helpen je graag om nieuwe wegen in te slaan of te ontdekken wat bij je past.

Ook voor werkgevers
Als werknemers groeien, kunnen bedrijven bloeien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe stimuleer je je mensen om zich blijvend te ontwikkelen? Hoe ontwikkel jij je tot een betere werkgever? Wij helpen jou als werkgever graag om het beste uit je werknemers te halen.

lees meer

Contactpersoon Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Elektrotechniek in Zuidbroek