Vacature Mechanical engineer, mechanical designer in Hillegom

Hillegom

TeqJob Engineering
  • TeqJob Engineering Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Vacature mechanical engineer, mechanical designer in Hillegom

Op de afdeling R&D / engineering hebben wij een vacature openstaan voor een mechanical engineer / designer. Met de groei van online winkels is er steeds meer vraag naar efficiënte interne transport- en logistieke systemen. Wij zijn specialist in het vervaardigen en ontwikkelen van interne logistieke systemen. En bij ons zit de groei er goed in, door continu te blijven ontwikkelen weten wij onze machines goed in de markt te zetten. Wij assembleren / monteren al onze eigen ontwikkelde en ontworpen apparatuur zelf en het zal regelmatig voorkomen dat je meekijkt op de werkvloer of alle processen op een efficiënte manier en volgens de planning verlopen. Door goede communicatielijnen tussen de productie, de engineering en operations zijn wij in staat om onze producten continu te innoveren.

Wij werken samen met bijna 70 medewerkers en leveren aan 15 landen, wij zijn internationaal georiënteerd. Wij zijn technisch gedreven en zijn trots op onze klantgerichte, eerlijke en transparante manier van samenwerken.

Wat kun je verwachten
Als mechanical designer in de machinebouw ben je verantwoordelijk voor de engineering van modulaire bouwstenen van onze systemen. Wij werken volgens Configure To Order (CTO) processen en Model-Based System Engineering (MBSE). Hierbij is het belangrijk dat je conceptueel kan denken en met behulp van jouw technische kennis deze weet om te zetten naar technologische oplossingen. Wij werken met Inventor en ervaring hiermee is gewenst. Je staat in contact met onze binnendienst- en buitendienst monteurs, je staat de customer service bij met technische vragen en hou er rekening mee dat je af en toe in het buitenland bent (binnen EU) bij inbedrijfstellingen of complexe problemen met bestaande apparatuur. Wij zijn een internationaal georiënteerde organisatie waar jij je ambitie echt invulling kan geven.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • HBO / WO werktuigbouwkunde (mechanical engineering)
  • ervaring in de machinebouw (+/- 10 jaar)
  • talenkennis Nederlands en Engels
  • starter of ervaring beide zijn welkom

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de vacature van Mechanical engineer, Hillegom

Een marktconform salaris (indicatie €3500,00 / €4200,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een collectieve pensioenregeling, bedrijfstelefoon en een notebook. Thuiswerken is in overleg mogelijk. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Wij hebben een degelijke interne organisatie en bestaan ruim 25 jaar en hebben een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Onze kernwaarden zijn innovatie, klantgericht, passie voor techniek, diversiteit en kwaliteit.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Info salaris Bruto € 3.500 - € 4.200 p/m
Beschrijving werkgever TeqJob Engineering is de specialist voor de Werving & Selectie in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij hebben in Noord-Holland altijd interessante vacatures openstaan voor engineers en management HBO en WO niveau. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de engineering of op management niveau neem dan direct contact met mij op 020 210 1500, Dennis Wilmans of kijk op de website van TeqJob Engineering / TeqJob Management.

lees meer

Contactpersoon Dennis Wilmans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mechanical Design Engineer in Hillegom Bekijk alle soortgelijke vacatures