Vacature Support Engineer Servicedesk (Brand)veiligheidssystemen) - Weert

Weert

Hertek
 • Hertek
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Support Engineer Servicedesk (Brand)veiligheidssystemen)

(óf ben jij als service engineer klaar voor de volgende carrièrestap?)

(Locatie Weert)

 

Wil jij als support engineer servicedesk een overstap maken om te mogen werken aan de meest complexe storingen aan brandveiligheidssystemen? Dit doe je op afstand vanuit de servicedesk.

Of wil jij vanuit een technische buitendienstfunctie een mooie vervolgstap maken in je carrière? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je hierin verder te ontwikkelen!

Dit ga je doen!

Als support engineer servicedesk ben je het 1e lijns aanspreekpunt bij storingen voor zowel externe als interne klanten, over onze branddetectie-, noodverlichtings- en ontruimingssystemen. Dit doe je op afstand vanuit de servicedesk. Geen dag is hetzelfde in deze afwisselende functie, met veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Je bent communicatief vaardig en je wil jouw technische kennis en ervaring met veel overtuiging inzetten.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor incident- en probleemafhandeling in geval van (complexe) technische storingen aan of vragen over producten en installaties.

Alle incidenten (storingen) en/of vragen komen binnen op de servicedesk. Vragen worden beantwoord en storingen worden remote opgelost of er wordt een service engineer ingepland om de storing onsite bij de klant op te lossen.

Belangrijke speerpunten hierbij zijn:

 • jij bent de specialist in telefonische ondersteuning en je bijt je vast in elk technisch issue en gaat aan de slag om een zo efficiënt mogelijke oplossing te vinden;
 • ook voor de administratieve en financiële afhandeling draai jij je hand niet om;
 • je onderhoudt je relaties met interne klanten voor een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering;
 • ook ná het telefonisch contact volg je de acties op uit de rapportages.

Praktisch:

Het support team van de servicedesk bestaat uit 2 collega’s, waarbij het team uitgebreid wordt met een 3e teamplayer. Door middel van een wekelijks roulatiesysteem ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns en 2e lijns incidenten en de administratieve afhandeling hiervan. Daarnaast bestaat jouw functie ook uit assemblagewerkzaamheden van project-specifieke apparatuur en het controleren en repareren van producten welke ter reparatie aangeboden worden.

Hierbij werk je nauw samen met de afdeling planning, productmanagement en (After) Sales en je rapporteert aan de Teamleider After-Sales binnendienst. 

Als engineer zie jij kansen om samen met het team onze servicedesk en de daarbij behorende processen en middelen naar een hoger niveau te tillen, om uiteindelijk efficiënter en effectiever te kunnen werken. Je kunt je technische ervaring goed gebruiken in combinatie met het samen bouwen van een gedegen team om de klant nu en in de toekomst zo optimaal mogelijk te helpen.

Het betreft een functie in dagdienst waarbij je op het kantoor in Weert werkzaam zal zijn.

Klantgericht en techniek

Dankzij jouw communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid én technische kennis, weet je de technische (complete) storingen correct op te lossen. Als zelfstarter die denkt in oplossingen, ga je voor kwaliteit en jouw (interne) klant staat altijd centraal. Je bent een echte teamplayer en weet je werk goed te plannen en organiseren.

Verder verwachten wij:

 • een MBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een technisch support medewerker of servicedesk medewerker functie;
 • óf werkervaring in een technische buitendienstfunctie[NK1] met affiniteit in de elektrotechniek, waarbij wij jou de mogelijkheid bieden om je verder ontwikkelen tot een ervaren support engineer servicedesk; 
 • ruime ervaring met oplossen van technische storingen aan installaties;
 • initiatief in het meedenken aan verbeteringen ten aanzien van de servicedesk.

 

Ons aanbod

Werken bij de Hertek Groep betekent werken bij een succesvolle, dynamische en no-nonsense organisatie, die bekend staat om de goede werksfeer en waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Daarnaast bieden wij:

 • een goed salaris;
 • een winstdelingsregeling;
 • 30 verlofdagen per jaar met optie om dagen bij te kopen;
 • Laptop en een telefoon;
 • goed pensioenfonds én een uitgebreid pakket aan verzekeringen;
 • enthousiaste collega’s met een mentaliteit “samen staan we sterk;
 • veel ontwikkel- en groeimogelijkheden;
 • ondernemende personeelsvereniging met leuke events.

Hertek Groep

Veiligheid is voor iedereen van groot belang om onbezorgd te leven en te werken. Hertek garandeert deze veiligheid, welzijn en continuïteit voor mensen en middelen in gebouwen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Met bijna 200 medewerkers staat de Hertek Groep dagelijks klaar om voor haar klanten meesterwerken te leveren. Dit doet de Hertek Groep vanuit 4 Business Units:

 • Hertek Safety (Weert) garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen door het leveren van brandmeld-, noodverlichtings-, en ontruimingssystemen.
 • Hertek Care (Weert) garandeert veiligheid en welzijn voor cliënten en medewerkers in de zorgsector door het leveren van zorg- en communicatiesystemen.
 • Hi-Safe (Dordrecht) borgt bedrijfscontinuïteit door het beperken van (brand)schade aan bedrijfsmiddelen door het leveren van blus- en explosie-onderdrukkingssystemen.
 • En vanuit de vestiging Hertek GmbH in Berlijn wordt brandveiligheid gewaarborgd voor de Duitse klanten van Hertek.

Kernwoord is PASSIE: medewerkers van de Hertek Groep hebben hart voor de zaak en werken elke dag met veel plezier binnen deze informele organisatie. Zij vieren hun successen met elkaar!

Interesse/ solliciteren?

Ben jij communicatief sterk en ben je op zoek naar een gave support functie binnen een energieke organisatie? Heb jij affiniteit met troubleshooting? Kortom, zoeken wij jou als teamplayer in het Servicedesk Team? Stuur dan jouw motivatie en cv.

Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website.

Meer weten over de vacature support engineer servicedesk?

Onze Recruiter, Suzan Levels, beantwoordt graag je vragen op +31 6 831 736 71.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Frank Ramakers, Manager After Sales Safety op +31 6 227 850 97.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker in Weert